torsdag 16 april 2015

Tapeter 2018 vardagsrum

Mönstra blommig tapet i vardagsrum med en rund spegel bakom soffan. Kollektionen består av tidlösa tapeter som låter fantasin . Med vårsolen kommer lusten att fräscha till hemmet. Blommigt, randigt eller retro, här är tio av vårens nya snygga tapeter.


Bilder, Vardagsrum , Blå, Brun, Klassiskt, Matta, Tapet - Hemnet Inspiration.

Foto av simplerphoto - Fler foton av vardagsrum. Design House Stockholm och Borås tapeter gör muggar och . En av er läsare frågade vad som var tanken med vårt vardagsrum. Från kuddar, sängkläder, lampskärmar och tavlor till tapeter och möbler. Vi har tittat närmare på hur trenderna i omvärlden. Hitta din favorittapet att förgylla dina väggar med.


Vi lovar att det finns nåt som passar just din personlighet.

Det är inte så lätt att välja färg eller tapet till väggarna. Till att börja med: Ska man måla eller tapetsera? Enorma blommor, klassiska rutor och soffor som rymmer hela familjen är det vi kan se fram emot i våra butiker nästa år. Gör ditt vardagsrum till ett mysigt och inbjudande rum med unika och trendiga tapeter som förgyller väggarna – och du kommer aldrig vilja lämna ditt vardagsrum.


Utifrån en klassisk och tidlös grund skapar vi tapeter som ligger rätt i tiden med djup, lyster och värme som skapar en ombonad känsla. Här ryms en retroromantik som tar sitt uttryck i bordsklockor, guldiga speglar och mönstrade tapeter. Rummet där vi kopplar av, umgås med familj och vänner, äter, tittar på tv eller läser. Vi vill gärna att det ska vara ett personligt rum som speglar . En medveten och hållbar färgkarta tros bli trenden med mjuka och sköna färger. Allt från brunt till blått . Hållbar tradition eller retroflört?


Se vilka tapeter vi har valt ut till . Sandberg Wallpaper är ett svenskt designföretag som brinner för hantverket. Vi designar tapeter och accessoarer med ett unikt uttryck. Kärleken till hantverket är.

Här hittar du hundratals tapeter med trendig design som låter dig skapa ett spännande hem. Flügger färg har ett stort utbud av tapeter i olika färger och mönster. Också våtrumstapet, renoveringstapet, strukturtapet och glasfiberväv i hög kvalitet. Förvandla vardagliga, enkla ting till något nytt och spännande!


Tapeter från Ellos till bra priser. Idag känns slit och släng helt fel. Med färg, tapeter , tyger och idéer kommer du hur långt som helst . Vi erbjuder ett stort utbud av tapeter för ditt vardagsrum , sovrum eller kök och verktygen du behöver för att sätta upp dem.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg