onsdag 8 april 2015

Fanergolv furu

Som ytskikt på fanérgolv dominerar ek. Andra träslag som kan förekomma som ytskikt är t ex bok, ask, lönn, björk, furu , gran m. De undre skikten är oftast furu eller gran. Vad är skillnaden på ett parkettgolv, ett massivt trägolv och ett fanérgolv ? Ett fanérgolv är ett perfekt alternativ då det består av samma typ av uppbyggnad som.


De övriga skikten i fanérgolv består vanligtvis av furu , gran eller träfiber. Näst efter ek är ask och furu populära träslag. Det finns tre huvudtyper av trägolv: fanergolv , lamellparkett och massiva trägolv.


Mjukare golv (al, björk, furu och gran) är absolut inte sämre golv om de är i rätt miljö. I ett kök och hall är det dessutom klokt med ett golv som är lackad med en . Dörrfoder i vitmålad furu från Kährs. Sockel i vitmålad furu till ditt Kährsgolv.


Barlinek (142) Berg och Berg (46) Kärnsund (1) Siljan (5). Hos BAUHAUS hittar du flera olika fanérgolv till riktigt bra priser. Dessutom finns det ju en uppsjö trägolv att välja blan exempelvis massiva trägolv, lyxiga parkett- eller fanergolv och även praktiska trallgolv i trä.


Lut är ett sätt behandla golv av furu och gran. Kährs Linnea Ek Coffee Fsc MM 1-Stav Matt - Fanérgolv. Det saktar av träets naturliga gulningsprocess och gör det tåligare.


Golvet håller sig ljust längre. Fanergolv är betydligt billigare men går inte att renovera som de båda förstnämnda. Ett massivt golv ger mest träkänsla men har nackdelen att . Gör det själv › Golv › Så lägger du golvet! För dig som drömmer om ett fanérgolv i valnöt.


I massiv furu för hög mysfaktor. Trägolven finns i bland annat furu , ask och ek och ju tjockare golvet är, desto fler gånger kan det slipas om. Vanlig tjocklek är 15–mm med en plankbredd på . FURU NORDIC EXTRA VITVAX 14MM.


Furu golv Nordic är ett smalare trägolv i 1mm bredd och mm tjocklek. Det översta skiktet består vanligtvis av ek, men även andra träslag som furu , ask och. Massivt Trägolv Moelven Arctic Ekonomi Furu 25X162. Vackert vitlackat fanérgolv från Tarketts Viva serie som är ett tunt golv men tack vare sin konstruktion hårdare och mindre känslig för eventuella intrycksmärken .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg