måndag 24 november 2014

Utomhusspackel trä

Snickerispackel för trä - och snickeriarbeten inom- och . Men om det är träpanel som du ska laga sprickor i tycker jag att du ska använda en mjukfog . Till lagningar av djupa hål. Fillern liknar kemiskt trä. Används på gipsskivor, trä , spånskiva, betong.

Fungerar lika bra på puts och betong som på trä. Vattenbaserad lagningsmassa för trä ! För fyllning och lagning av sprickor och hål i trä. Kan slipas, målas och laseras. ZAR träspackel innehåller träspån och tar åt sig bets på samma sätt som trä.


Den krymper minimalt och kan användas både inom- och utomhus . Reparera enkelt mindre skador och håligheter i trä.

Lätt att forma, skära och slipa. Väderbeständigt, kan användas inne och ute. Varken krymper eller spricker.


Fönsterkitt är en snabbtorkande massa som är avsedd för utfyllnad av hål och sprickor i trä m. Plastic padding är avsedd för skador på trä. Steg-för-steg instruktioner. Förutsättning: Rengör ytan noggrant. Slipa bort gammal färg, skär bort eventuellt ruttet trä och se till att ytan är torr.


Jämför priser och läs recensioner på Byggmaterial. Vi hjälper dig att hitta rätt spackel utomhus byggmaterial Byggmaterial och göra ett . Utomhusspackel är speciellt framtaget för att klara av att sättas på ytor. Välj plastiskt trä i lämplig träkulör och fyll igen sprickor och småskador i flera skikt. Flügger färg har ett stort utbud av spackel, silikon, fogmassa, fönsterkitt och mycket annat för ditt projekt. STOR VARNING FÖR SPACKEL TYP PLASTIC PADDING på trä ute.


Produktbeskrivning - Cementbaserat handspackel.

Målade ytor, trä , betong, tegel, sten, gipsplattor. Klibbfri yta: Ca minuter vid rumstemperatur. Rörelseupptagning: ± av . Precis som namnet antyder, används detta alternativ utomhus.


Den är alltså speciellt framtagen för att klara av större . Vill du ha något som tål fukt bättre än trä så gör hela underredet i målad metall.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg