måndag 17 november 2014

Granberg skyddshandskar

Vi är skandinaviens mest innovativa företag inom handskydd. I över år har vi levererat skyddshandskar till arbetsplatser. GranberG Skyddshandskar av vinyl, EURAL kemikaliebeständiga, storlek 7. Köp Skärskyddshandske hos Würth. Granberg har hela års erfarenhet som gör att de.


Vi har artiklar under Skärskyddshandske.

Visa allt publikt innehåll för taggen. Resistenta mot många kemikalier inklusive blekmedel. Kemikalieresistenta handskar i nitril med flossat bomullsfoder.


Särskilt utformade för att ge hög slitstyrka och skydd mot lösningsmedel. Halkfritt greppmönster för . Våra vinylhandskar kan fås som både pudrade och opudrade beroende på era önskemål. De flesta av våra handskar går att beställa i storlekarna small, medium.


Skydda dina händer mot jor revor och annat med ett par bra.

I kategorin skyddskläder har två skyddshandskar fått pris. Idealiska för precisionsarbete. Skick: Varan säljs i befintligt skick och endast . Grolls har ett brett utbud av olika typer av handskar för olika typer av miljöer och skyddsbehov - t. Om en vilja att lyssna och lära sig och om förmågan att prestera och leverera.


Vi levererar handskar till hårt arbetande händer världen över. Hi-Viz skyddshandskar med skärskydd 5. Jul Hållbarheten är ett problem, och vårt test visar att många handskar slits ut. Enastående olje-, våt- och torrgrepp. Utmärkt slitstyrka i kombination med fingerkänsla och ventilerande.


Kort beskrivning: Lagerhållning, försäljning och distribution av handskar och viss annan skyddsbeklädnad. Aktiebolaget ska bedriva import och försäljning av handskar och liknande klädesplagg jämte därmed . Dessa handskar av naturlatex från GranberG är resistenta mot slitage, vilket gör dem idealiska för att skydda händerna i krävande förhållanden. Lagerstatus, 1-dagars leveranstid. MONTAGEHANDSKE SYNTETSKINN EX 12-P.


MUNSKYDD GRANBERG NON WOVEN 50-P. Nitrilhanske, halvdypp, str. Dessutom är de längre än vanliga handskar vilket ger skydd ovanför handlederna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg