onsdag 12 november 2014

Självborrande skruv plåt

Självborrande och självgängande skruvar för infästning inom plåtfasader och tak. Skruvar för metallpaneler, ventilerade fasader och sandwichpaneler. Kom också ihåg att du sparar dyrbar tid på att slippa förborra när du väljer en självborrande skruv.


Få plåtarna på plats med plåtskruvar från ByggmaxKöp . ESSVE Borrskruv med kullrigt huvud är avsedd för sammanfogning av två eller flera plåtar eller montering av plåt på tunnare profiler inomhus. De detaljerade specifikationerna för våra infästningar (t.ex. bits, drivning, tätningskomponenter, råmaterial o.s.v.) är definierade av behoven för den specifika .

För spån, plyfa och socklar. Att fästa spånskivor, golvsocklar i tjockare plåt 5-mm. GRABBER plåt - och montageskruv med borrspets för självborrande montage av plåt mot plåt 5-mm. Borrande skruv för montage av plåt mot grovbalk.


Beslagsskruv för infästning av plåt till trä. Marutex = homogen rostfri skruv tillverkad i ett värmebehandlat specialstål. Din sökning gav ingen träff. Skruv rostfri självborrande 5x32mm 25st.


Finns även i vitlack, zinkad eller gulkromat.

En ny generation för trä och komposit. För infästning plåt till trä. Till Plannja Trend beräkna åtgång. Penetrerar 2x9mm plåt utan förborrning.


Skruv med självborrande gänga och för extra mjuka material. Vi har även självborrande plåtskruvar som gör att du slipper förborra. Lämplig för montering plåt mot plåt. Genom att köpa rätt skruv från början kan du spara dyrbar tid. NORDMET har idag det bredaste sortimentet av rosttrög plåt , Cortenplåt, och vi har nu.


Vi har självborrande skruvar som klarar så mycket som 6mm:s plåt ! Plåt - och montageskruv för invändigt bruk. Gängfri del som förhindrar att plåten drivs upp mot skallen och deformeras. Olika gängformande detaljer såsom vanlig plåtskruv drinvit, taptite, GF , självborrande skruv , fransk träskruv och skruvar för olika termoplaster.


Skruven har ett specifikt användningsområde: att skruva fast plåt mot träregel. Mellanupplag, ändöverlapp 1st självborrande skruv i . Bakplanet skruvas fast med sex skruvar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg