tisdag 25 november 2014

House doctor förvaringskorg

Med en snygg och praktisk förvaringskorg kan du enkelt trolla bort alla saker du inte. Korgarna är lekfullt numrerade med siffran eller samt fonetisk skrift. House Doctor förvaringskorg guld 2-pack - höga korgar - House Doctor.


Fri frakt över 4kr RoyalDesign. Design till rätt pris, Sveriges största sajt med .

Snygg och stilren förvaringskorg i kraftigt tyg med plastad insida. Perfekt som tvättkorg eller förvaring av leksaker. Tvättkorg i textil, 40xcm. Leverans 1-dagar och fraktfritt över 5kr.


TAW förvaringskorg liten matt svart. Låg och vid tvättkorg, Stripes. Förvaringskorg i canvas med svarta stripes.

Insydd vajer i topp som håller ut korgen. Korgen har en liten ögla på sidan för upphängning. Passar perfekt till hallen eller barnrummet! Urläcker och praktisk på en gång!


Superfin att ha smått och gott i badrummet eller liknande. Köp vintage och moderna möbler och inredning till vardagsrum, kök, sovrum och badrum. Varje gång du handlar inredning hos oss går av försäljningen till . Snygg förvaring i fräscht randigt att hänga upp på krok, men funkar lika bra att ha ståendes på tex byrån eller. Kanske vill du få ordning på familjens vantar och mössor i hallen på ett snyggt sätt.


Bloomingville förvaringskorg luftskepp - pack rosa. Bra förvaring i hemmet är a och o för ordning och reda. Randig förvaringkorg med praktiskt handtag för upphängning. Strandväska med en vintagekänsla, stabil väska för picknicken eller som förvaring.


This clever mug solves the problem of fishing around for your tea bag by including a built-in cleat—modeled on the kind used for docking boats—for mooring it to . Kan användas som tvättkorg eller annan förvaring.

MUUBS - förvaring korg Dacarr. New Ways erbjuder korgar med lock för att dölja vad som förvaras inuti. Dessa finns i flera olika storlekar, färger och modeller. Vi har billig och personlig inredning. House doctor står för dansk inredning med kvalitet.


Tuff och tålig förvaringskorg med plastad insida. Vi på Bagaren och Kocken älskar olika typer av förvaring. I denna kategori hittar du bland annat en cool förvaringskorg i återvunna däck.


En rund och väldigt användbar spegel med en baksskiva. Flätad förvaringskorg – Natur – storlekar. Snygg förvaringskorg , grå med silvertrådar, som passar bra i de allra flesta rum till all sorts förvaring.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg