torsdag 6 november 2014

Pepparkvarn elektrisk

En kvarn som fungerar både som salt- och pepparkvarn. Elektrisk salt- och pepparkvarn. Med en elektrisk salt- eller pepparkvarn kan man både effektivisera kryddningen av maten samt imponera på bordsgästerna.


Vi känner dock att vi borde varna . Den smidigaste elektriska pepparkvarnen du kan tänka dig.

Den eleganta och smarta elektriska kryddkvarnen . Peugeot Onyx är en elektrisk kryddkvarn som du enkelt manövrerar med ett enhandsgrepp. Kvarnen är utrustad med Peugeots egentillverkade motor som drivs . En modern, rund och elektrisk pepparkvarn som kommer att tilltala både den moderna och traditionella kocken med sin vintage . Med ett enkelt knapptryck så maler kvarnen saltet eller pepparkornen och du kan enkelt dosera dina . Stort sortiment och snabba leveranser. Salt eller pepparkvarn elektrisk från Cervera.


Automatisk pepparkvarn med keramiskt verk.

Pepparkorn och batterier ingår ej. Kan enkelt användas med en hand. Kombinera gärna med matchande saltkvarn i samma serie. Salt- och pepparkvarn från Champion som är otroligt trevliga att använda.


Fyll kvarnarna med salt och din favoritpeppar. Därefter trycker du helt enkelt på . Höjd: cmLevereras i en fin presentask! Kräver st AAA-batterier, medföljer ej. Du väljer text och typsnitt. I helgen fick jag en fantastiskt bra elektrisk pepparkvarn , som fanns till salu på Lidl för bara spänn!


Hur billigt som helst, vi skyndade iväg! Vi har Nordens största utbud med blixtsnabba leveranser. Välkommen in och fynda, vi har. Lampa som lyser upp under användning av kvarnen. Smidig med sin storlek , Batteridriven pepparkvarn med kolstål verk för med sin hårdhet maler pepparkornen, st AAA ing går ej . Steglöst inställbar keramisk .

Förnya din köksutrustning med originella och praktiska produkter - missa inte denna elektriska pepparkvarn. Det keramiska malverket mal peppar på några sekunder. Laguiole pepparkvarn elektrisk.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg