torsdag 13 november 2014

Spackel utomhus trä

Snickerispackel för trä - och snickeriarbeten inom- och utomhus , har hög vidhäftning till. Sugande underlag och obehandlat trä bör grundas före spackling. Ett bra förarbete inför målning och tapetsering innefattar spackel , fog och ibland.


För sprickor i trä utomhus bör man använda särskilda fogmassor som kan följa. Jag behöver alltså ett slipbart spackel för utomhusmiljö.

HENKEL Kemiskt Trä burk ljusbrun 5ml. Spackla i tryckimpregnerat ? Vattenbaserad lagningsmassa för trä ! För fyllning och lagning av sprickor och hål i trä. Kan slipas, målas och laseras. SPACKEL BECKERS MEDIUM 10L X ST.


Lösningsmedelsbaserad lagningsmassa för trä.

Flügger färg har ett stort utbud av spackel , silikon, fogmassa, fönsterkitt och mycket annat för ditt projekt. Används inom- och utomhus till utspackling och lagning av sprickor och mindre hål i murverk, puts, betong, gips och trä. Plastic padding är avsedd för skador på trä. Sortera efter: Relevans, Nyhet, A-Ö, Pris . Ett noggrant underarbete är en förutsättning för ett bra resultat.


Se till att ha de rätta redskapen när du . Det går också att spackla igen hål och sprickor inomhus i träpaneler, foderlister och annat trä , även om det är stora reparationer. Det enda du behöver i så fall är. Trä kan angripas av röta utan att du upptäcker det, men plötsligt så ger träet med sig när du trycker på det. Pressa fast massan och spackla i två omgångar.


Detta är endast ett urval av vårt sortiment. I våra varuhus hittar du många fler varor! Plastiskt trä är en snabbtorkande trälagningsmassa. PLASTISKT TRÄ WF1MELLANBRUN 40ML. När du spacklar inomhus är det underlaget som avgör vilket spackel som ska användas.


Till exempel krävs det ett särskilt spackel för våtutrymmen.

Köp spackel , fogmassa och tillbehör till det hos oss på Caparol Färg. Universalspackel för reperation och utfyllnad av små hål eller ojämnheter i träet inom- och utomhus. Slipp obehagliga överraskningar som till exempel vattenskador genom att spackla och foga sprickor och skarvar innan du målar inomhus.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg