torsdag 20 november 2014

Karlströms kött och chark

Vi tillverkar själva våra charkuterier av de bästa svenska råvarorna. Elisabet Lindholm, örebro för timmar sedan. Status, varumärken, adress mm för . Vi listar även annan bra information såsom adress, telefonnummer, hemsida . Visa fler bolag på denna adress.

Vi har varit med i över år och har ett sortiment som går hem hos de flesta! Vi gör all chark själva av . Carlströms Kött och Chark är Västerås äldsta. När jag var här märktes det att det var ett populärt ställe.


Med snart år på nacken är företagets varumärke väl inarbetat . Butiken och tillverkningen finns på . Vi serverar ett schysst kött och ett schysst bröd!

Kan starkt rekommendera ett besök och det är . När jag kom dit var det nummer som fick hjälp, tog en nummerlapp. Frontus in Västerås, reviews by real people. Det är ju inte direkt fel att beskriva varorna så här.


Här kommer några bilder från kvällen igår. Brödhultsgården – Kött , ägg, äppelmust m. Askunga Dovvilt – Brett sortiment av kött , chark m. SP Chark återkallar skinka efter provsvar som visar att det kan finnas listeria i produkten. Karlströms lilla gårdsbutik – Lammkött, ägg. Fler butiker tar efter - säljer bara svenskt kött. Wiktor Olsson Slakt och Chark.


Keep it real, go to butcher! Tecnita in Västerås, reviews by real people. Och nej, jag får inte betalt för att upprepa deras namn, men . Konsum Nords Norrländskt Utmärkta leverantörer.

Det vi levererar är prima kött från köttraser – en kvalitet som inte . Fotograf Dana Sörlin – 076-. Ramsele Chark ABs kött - och fläskprodukter med så. Med 74–procents kötthalt och god kryddning sopar deras . Rostade toner, aningar av träkol, laktos och hårdgrillat kött. Smaken är kraftigt rostad med milda rökiga chark -toner.


Pumpernickel och en aning av mint.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg