fredag 7 november 2014

Brandklassad skiva

Tjockleksmöjligheter: 9-mm, finns . Utförandet av en brandklassad konstruktion är mycket betydelsefullt. ULTIMATE UNI- skiva , ULTIMATE Stålregelskiva, ULTIMATE Fireboard. Om du har frågor kring vilken typ av skiva du ska använda till ditt bygge så hjälper vi dig gärna.


Vi kan lova att rätt sorts skiva med all sannolikhet finns i vårt.

Lättarbetad skiva för inredning, snickerier, möbler och lister. Klassad enligt Euro class 1. Jag måste enligt sotaren bygga rökstosen brandsäker. Kakla på minerit bakom kamin?


Gyproc Habito är en utmärkt skiva som klarar upphängning av tunga föremål på väggen utan att använda plugg. Tunna gipsskivor lämpar sig för renovering eller. Kärna: mm Allboard brandklassad skiva till huvuddelen.

Fukttålig och brandklassad (se ovan). Powerpanel H2O ingår i Fermacell kompletta putssystem för ventilerad fasad. Skivan är även godkänd att. En skiva med många goda egenskaper för ekologiskt och ekonomiskt byggande.


CEM-IN-WOOD Byggskiva är brandklassad för A- och B-konstruktioner. MDF- skiva av hög kvalitet för användning inomhus, till exempel för inredning eller tillverkning av. En lätt, brandklassad MDF- skiva för torra omständigheter. Aquaroc är en skiva av lättviktscement avsedd att användas som underlag för puts i . Som kärna används en brandsäker och fuktbe- ständig cementbunden skiva. Brandklassad vägg med trästomme.


Enligt föreningen är befintlig gipsskiva inte brandklassad så den ska bytas ut mot en som är det. Intyg på att byte mot brandklassad skiva har . Innerdörr Massiv Eibrandklassad. Dörren är brandklassad Ei30. Diplomats massiva dörrar har en kärna av furu med en mdf skiva.


Mdf-board är en medelhård träfiberskiva.

Monteringsanvisning för skiva på trä- och stålreglar. Flex C- skiva FS-03C, 600×600×mm, –. Konstruktionen motstår temperaturer upp till 1. C och är brandklassad EI alternativt . Utrymmet mellan dosbotten och motstående skiva ska vara väl drevat med stenull. Montage av dosor i brandklassad regelvägg EI-30. Lösningmedelsfri, miljöanpassad och brandklassad MS-baserad fogmassa.


Den härdar under inverkan av luftens fuktighet utan krympning till en elastisk fog.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg