fredag 14 november 2014

Matlåda glas ikea

Burken är gjord av ugnsfast glas och . Matlådor i glas har hyllats som ett alternativ till plastlådorna som är fritt från skadliga kemikalier. Bland annat Ikea har börjat sälja dem. Innehållet kanske inte alltid är inspirerande men med matlåda. Testvinnaren från Ikea är tillverkad av glas och locket av plast, lådan blir inte .

Locken passar dock tyvärr inte IKEAs äldre modeller av matlådor i glas. IKea - glas av märket pokal exploderade vid barnens frukost. Rosalie berättar hur det blev glassplitter och att hon skar sig på skärvorna som ska . COLINE Matlåda glas Coline 2. Lunchlåda av glas - perfekt för mikron.


Matlådan på bilden nedan är från IKEA och är gjorda i glas. Jag hittade denna matlåda på second hand för en billig peng, men jag har inte . Två olika typer av matlådor är IKEA -matlådorna 900.

Era glasmatlådor Förtrolig är helt fantastiska och man slipper plast dock . Har haft dem ett tag och nu. Vi har era matlådor i glas med plastlock. Smarta glaslådor från Ikea (plastlock dock tyvärr). Genom att förvara maten i glas istället för plast slipper man undan en del gifter. Väldigt bra alternativ också och lättare att gå till ICA än Ikea oftast.


Göran Carstedt har en lång erfarenhet från ledande befattningar inom internationella organisationer som Volvo, IKEA , Clinton Climate Initiative, Det Naturliga . Praktisk matlåda i plåt från IKEA och deras tillfälliga kollektion SPRIDD. Perfekt för dig som vill plastbanta, och ha något lättare än matlådor i glas. En till matlåda i glas så en av sambons snuskiga plastlådor kan kastas Tre . IKEA - STELNA, Mug, Made of tempered glass, which makes the mug durable. Byt till flaskor och burkar av glas eller rostfritt stål.


Clas Ohlson och Ikea tagit in nya produkter i glas som innan inte fanns. Presentationer under Djur. Förvaringslåda i glas med lock i plast.


Lådan kan användas som matlåda , ugnsform och för förvaring i frys.

BURKEN Jar with lid - oz - IKEA love these! Boken heter Bygga med glas - möjligheternas material – och vänder sig till alla. Matlåda i glas liter frys micro ugn lunchbox lunchlåda. Fakta Glasbranschföreningen. Ett coca cola glas sitter som gjutet i ett ölglas.


Jag har provat spola kallt vatten, varmt vatten samt hällt mängder med diskmedel. Som kund hos Zerva får du din beställning levererad direkt till din dörr, faktiskt ända in på hyllan om du skulle vilja det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg