onsdag 12 november 2014

Hylleplate eik

Hos MAXBO finner du det du trenger til ditt byggeprosjekt. Denne laminatbelagte sponplaten gir deg plass. Dette er plater som typisk er laget av furu eller eik. Melamin hvit: En melaminbelagt hobbyplate har en kjerne av spon som er belagt med et tynt laminat av . Dybde: 3mm 4mm 5mm 6mm.


Hylleplate , Eik laminat, 600x3mm.

Pythagoras hylleplate , eik – Maze. Hvit hylleplate til Phytagoras-systemet. Ubrukt hylleplate i eik fra Clas Ohlson selges. Plata er ikke tatt ut av forpakningen.


Kjøpt for kr, selges for 70. String hylleplan fra String, designet av Nisse Strinning. De selges kun i 3-pack og hylleknekter følger med. Sjekk priser på hylleplate eik.


Sammenlign priser i mer enn 3butikker!

Standard farger - ingen pristillegg- tilgjenglig i rullgardinen øverst på venstre side. Pur Norsk Abel System hyller Abel standard. Hos JYSK har vi et stort utvalg av hyller til lave priser. Mest populære produkter i denne kategorien. Kjøp i butikk eller på JYSK.


Massiv eik , svært formstabil. Heltre finer, med MDF kjerne info. Kun understell for montering.


Laget i lakkert MDF-plate, som er et . Legg en pianohengsel over sidekanten på en hylleplate , kant i kant med enden av hyllen, og skru inn to skruer. Gjenta med de to neste platene . Logg inn for å se priser og lagerstatus. Hovedfarge: Bjørk , Eik , Hvit , Sort. MAZE PYTHAGORAS HYLLEPLATE EIK.


Materials and techniques Utført i møbelplater finèrt med kalket eik. Det jeg lurer på er hvor man kan få kjøpt plank av eik , lønn, ask, bambus, hasselnøtt og andre tresorter som litt finere møbler og gjenstander . Dessverre har vi ikke flere av den ønskede varen på lager.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg