torsdag 26 juni 2014

Skjult opphengsbeslag

Opphengsbeslag til oppsetting av vegghylle på gipsvegg. Oppbevaringshylle i hvit- eller sortmalt finèr (alternativt hvit eller farget MDF), med skjult opphengsbeslag , til komplettering av Flow-serien fra Vedum. Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.


Skjult veggeste der opphengsbeslag medfølger. Tavlene leveres i et stort antall standardstørrelser, men spesialstørrelser lages på forespørsel.

Speil med skjult oppheng 6x 8mm . Belastning: Maks 1kg inklusive skinne og opphengsbeslag. Speilskap er også en del av sortimentet. Vasker, benkeplater og topplater: Se veiledningen som følger med produktene.


Air tavlen levres ikke med pennehylle som standar men her finnes alternativer i plexiglass. Størrelse er 60x60x5cm (HxBxD). Justerbar, polstret skulderrem, og skjult teleskophåndtak.


Ved fast undertak kompletter med opphengsbeslag , se tilbehør.

RS GARANTI MOT PRODUKSJONSFEIL. Passer til møbler i Flow-serien. INNTEGNEDE OPPBEVARINGSENHETER SKAL VÆRE MODULBASERT.


SYSTEMDESIGN MED FØLGENDE EGENSKAPER: – STOR GRAD AV . Akryllommen består av en tynn laserskåret akrylplate som er påmontert magnet på baksiden og er derfor ideel til bruk på magnetiske whiteboard-tavler for . Rundt speil med skjult energibesparende LED-belysning rundt kanten. Velkommen til den elektroniske utgaven av HTH-katalogen. Inndekning for utenpåliggende skjult montering.


LED belysning og justerbare opphengsbeslag for å enkel finjustering ved montering følger med. Finnes i tre bredder 50 5og 6mm. Hyllebærer for hull Ø7mm Flat forniklet, 100-pk. Speilbelysning og hylle med skjult oppheng leveres som tilbehør.


Timer kan stilles inn på ønsket tid. Leveres med opphengsbeslag som kan monteres direkte i taket eller på veggen. T10S, elektronisk termostat med skjult ratt.


Symmetrisk plassert glass med tre . Hjemmekontoret: Til permer, skjult oppbevaring av pcer, skuff til papirer. Modulene som skal henges på vegg er utstyrt med opphengsbeslag. ORGANISERE Spar tid om ORGANISERE Spar tid om morgenen Nøkler, mobiltelefoner, sko og paraplyer. Med et smart system hvor du kan.


Vendbart med skjult oppheng. Belysning leveres som tilbehør. Top Solid-servanten har skjult bunnventil.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg