torsdag 19 juni 2014

Benkeplate heltre valnøtt

Benkeplate i heltre eik grunnet med olje. Leveres med en B kvalitet overside og C kvalitet underside. BENKEPLATER OG HYLLER I MASSIV TRE (PRISER INKL MVA PER LM ). Se vårt utvalg heltre benkeplater i ulike tresorter som eik, ask, valnøtt og bambus, med ulike overflatebehandlinger.


Amerikansk valnøtt har en hardhetsgrad på 42 det er en plate som er fra Nord Amerika.

God kvalitet til lave priser. I tillegg til å tilby et bredt utvalg av benkeplater i laminat og heltre kan Fibo også levere skreddersøm av benk på bestilling, ferdig tilpasset klar for montering. Platene leveres med postformet kant i radie.


Handle raskt og enkelt på nett. Jeg skal skjøte sammen to stykker for å få benkeplaten dyp nok. Lime de med tvinger, og bruker flattjern på undersiden.


Vi skal bygge hus, og lurer på Mano høyglans hvitt kjøkken fra Kvik! Skal i tilflle ha en stor koke-øy med vask og sitte plasser, med heltre valnøtt.

Før den tas i bruk bør den oljes. Se utvalg av benkeplater i tre her. En benkeplate i tre gir kjøkkenet en varm karakter. Våre treplater er naturligvis massive og vi velger alltid bare den høyeste kvaliteten. Massivt tre er et naturlig . Se vårt store utvalg av Epoq benkeplater i heltre her.


Heltre tilfører innredningen. Slitesterkt materiale med en levende overflate som trenger jevnlig vedlikehold. Jeg har sentgroende valnøtt , den er flott men jeg hadde aldri valgt det igjen. Det gjelder å velge benkeplaten som passer ditt kjøkken.


Har du en benkeplate i heltre finnes det heldigvis håp for hvordan du skal gi. Dette skyldes forskjellige vekstbetingelser . Vi kan levere benkeplater i heltre eik. Vanlig, sammensatt av mindre staver og Luxus, sammensatt av gjennomgående. Jeg har lyst på heltre benkeplate i valnøtt for å mye opp en ellers hvit kjøkkeninnredning når vi skal bygge nytt kjøkken.


Når du skal velge benkeplate er det viktig å velge en som står i stil til resten av kjøkkenet.

Hos MAXBO finner du benkeplater i høy kvalitet og i ulike materialer. EKBACKEN spesialtilpasset benkeplate , hvit høyglans, laminat. KARLBY benkeplate , valnøtt.


Våre standardplater i heltre kommer i tykkelse cm. Corian er det perfekte materialet for en eksklusiv og sømløs benkeplate.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg