fredag 13 juni 2014

Engångs matlådor med lock

Klarar både varm och kall mat. Snabb leverans till er dörr. Enkel och stabil microform 6ml inklusive tillhörande lock. Den vanligaste formen av matlåda för alla restauranger i Sverige.


Svart rektangulär tät microform i . Tre former, tre lock – mängder av möjligheter.

Normalt lagar man mat i en gryta, serverar den i skål och sparar resterna i en matlåda. Duka till både vardag och fest - handla engångsartiklar samt festdekorationer ur vårt breda sortiment. Våra praktiska matlådor i plast finns i mängder av olika varianter.


Vi kan erbjuda runda, ovala,. Klicka på artikeln för att se vilka artiklar som passar ihop. Vi har även matlådor i tåligt hållbart glas om du hellre vill ha det. De flesta av våra lådor tål.


Stapelbara förvaringsburkar med lock.

Vi ska frysa in, vi har en extra frys som vi ska fylla med matlådor och det blir. Praktiska matlådor som tål mikrovågsugn, diskmaskin samt infrysning. Elektronik och vardagsprylar för hemmets alla rum.


Allt kan hända när Sveriges. Hos KitchenTime hittar du ett stort utbud av matlådor och lunchboxar från välkända varumärken. Akrylburk Liten PALASET med svart lock. Burk med lock LOCK -UP, stapelbar, 180ML. Lufthål i locket för att kunna släppa ut ångan.


Går att stapla när de är tomma. Samma lock passar till alla . Välkommen att köpa kvalitet, säkra och miljövänliga engångs matlådor i lager från. Bionedbrytbar Disponibel Köksmiddag Lunchbox Matbehållare Med Lock. Plastlock till bägare klar PP. Ett par: Transparent Cake Dome Nästa: Engångs PP plast tar bort stekt kyckling behållare med . Margarinpaket inkl lock , plast ( t ex Lätta).


Matlåda , engångs i aluminium. Lock till förpackning, plåt. Marabou chokladkakspapper, typ Schweizernöt.

Handla Engångsartiklar online från din lokala ICA-butik. Nästa steg i vår revolution mot engångsartiklar är effektiva, hållbara matlådor. Våra lock är starka, hållbara, täta och snygga. Förvaringslåda i glas med lock i polypropen, tätningen är i silicon. Lådan kan användas som matlåda , ugnsform och för förvaring i. Diskduk engångs , Tork premium sensitive cleaning eller likvärdig, 1600.


I det mindre kärlet med brunt lock läggs matavfall och i det större krälet med svart lock läggs brännbart avfall.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg