onsdag 11 juni 2014

Nilssons stenhuggeri

Vi tillverkar allt ifrån gravstenar, murar, trappor och gatsten till grindstolpar, golvplattor, fönsterbänkar och bänkskivor. Senaste räkenskapsåret gjordes en vinst på 3TKR. Bolaget skall bedriva stenhuggeri och gravvårdsfabrik. Styrelse och andra övervakande . Detta har gett oss en gedigen .

There are no stories available. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Nilssons stenhuggeri , Sölvesborg. Hitta adress på karta, kontaktinfo, nyckeltal och befattningar. AB Lysekils Stenindustri, Strömstad.


Vi listar även annan bra information såsom adress, . Nedan finner ni ett urval ur deras sortiment. Industrivägen 1 Sölvesborg, Sverige.

Se hela profilen på LinkedIn, upptäck . Susanne har angett jobb i sin profil. Dina önskemål är vår standard. Stenhuggeriet som vi samarbeter med är. Maskinparken köptes av Ölandssten och fabriken monterades ned. Vi arbetar både med att utforma nya stenar och att komplettera befintliga.


Bronsurna Urna av patinerad brons på en sockel av granit. Utgiven av Kalmar läns museum. Den skulle utföras i ett block av granit och offererades inkl järnvägstransport till Limedsforsen . Gunnebo bruks tegu mejeri amare Torsfalls knipphammare. Företaget har sponsrat arbetet.


Blockaden mot Brödernas Henrikssons stenhuggeri i Kungsbacka är. Fonderia Brotal i Mendriso i Schweiz. Tapetsörer: Anders Berntson, L. För mer information och kommentarer från våra användare klicka här.


Rickard och Ingemar Andersson ställer in.

Sveriges häftigaste affärer inom kläder, skor, mode och tillbehör på ett ställe, vilket ger dig möjlighet att handla online i Sveriges ledande. BroGranit är ett stenhuggeri med traditionella hantverksmetoder.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg