torsdag 5 juni 2014

Metpost jordankare

Driv ned jordankaret med baksidan av en yxa eller en slägga. Slå inte mot metallen utan använd . Jag antar att metpost och jordankare är samma sak. Hur slå i jordankare så det blir rakt. Trädgårdsforumet - Odlas forum. Stolpen hålls fast genom att det är invikta flikar, de jordankare jag.


Metpost , men det verkar dåligt med det. Använda stolpspjut istället för plintar? Spjälor, x millimeter, cirka. Hos BAUHAUS hittar du tillbehören du behöver till ditt staket eller stängsel-bygge.


Tror att de vanligen kallas för jordankare på byggmarknader… ialla fall de man . Någon som har en bild på stolpar? Valet av förankring görs beroende på uteplatsens . Avgränsa och skapa mysig rumskänsla utomhus. Ett bra första snickerijobb för hemmafixaren! Träspaljén ger ett lätt intryck med sina . Staketet monteras på stolpspjut (typ metpost ) och jordankare alternativt.


Jordankare Pcxn steel, st. Alla stolpar är ”planterade” i jordankare ( metpost ). Var tredje stolpe och ändstolpar monteras med jordankare (alt.1) . Men sjag skulle nog använda plint eller jordankare. Köpte reglar på byggmax och satte ned metpost ,fotankare som det heter där, jag köpte . Mark Staketet monteras på stolpspjut (typ metpost ) och jordankare alternativt betongplint. Vi använder cookies och likande tekniker (gemensamt kallande cookies) för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna.


Taggar: jordankare , metpost , stolpspjut. Logga in för att se högupplösta bilder och få möjlighet att ställa. Slå ner stolpar till staket innlegg 12.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg