tisdag 24 juni 2014

Bygga badtunna

Inte om du har en vedeldad badtunna. Hoppa i baljan i din egen badtunna. Har spånat lite på ett budgetbygge av badtunna inför vintersäsongen. Bygga vedeldad badtunna själv!


Det finns många som vill bygga sin badtunna själv och som frågat efter möjligheten att göra detta med material från SpaDealers.

Här beskriver vi lite grundläggande hur du kan bygga din terrasspool. Vi bjuder på lite tips till dig som vill ge dig i kast med att börja bygga. Perfekt för dig som planerar att fälla in badtunnan i terrassen eller vill bygga din egen badtunna. Byggsats för badtunna i plast (polyeten). Ska du köpa badtunna , men har svårt att välja modell?


Här är härliga badtunnor i olika storlekar och material. Det kan låta läskigare än vad det faktiskt är att bygga en egen badtunna , t. Listspecialisten mycket bra instruktioner som medföljer när man köper en .

Bygg en badtunna med oss på LOGOSOL. Badtunnor i gran av hög kvalitet, byggsatser och färdiga. På fyra dagar har du sågat, hyvlat, fräst och . Det går också att köpa färdigt material till tunnan direkt från Logosols webbshop . Skulle det inte var underbart med en badtunna utomhus mitt i vintern?


En bra idé är att bygga en friggebo som bastu och en badtunna. Jag har fått tag på en gammal balja med avlopp i botten. Tanken är att jag ska kunna bada . Med lite god vilja och en sticksåg, så kanske? Någon som har tips på vad jag ska använda mig ut av för material, Samt vart får jag tag på banden . Ska du bygga en pool eller placera en badtunna på din tomt är det viktigt att känna till vilka regler som gäller. Ligger fastigheten vid vatten kan det krävas . Vi passade även på att bygga in en vedeldad badtunna i den nya verandan.


Detta är något som vi har längtat efter i många år. Hem Sponsrat Lyxa till det i vardagen med populär badtunna. Man kan även bygga in den i altanen om så önskas genom att placera dem på . Han skulle bygga en egen bastu – fast på hjul.

Tidigare har han bland annat gjort en badtunna av en kabeltrumma, ett verktygsskåp av ett .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg