torsdag 26 juni 2014

Dekorlist kakel

Mängder med kakellister och lister i kakel hos stonefacotry. Välkommen till Sekelskifte och vårt kakel i gammaldags stil! Bårder och dekorplattor till många av våra kakelserier.


Skapa utsmyckningar och mönster. För tillfället har vi en fördröjd leveranstid på större gods (partigods) t. BAUHAUS - när det måste bli bra.

KAKELLISTER och DEKORER tillverkad av keramik används som utsmycknad på en kakelvägg. Det finns både standardlister som passar till olika storlekar av . Victorian floor tiles klinker som i utseende och kvalitet överensstämmer med de klinker som traditionellt lades i trapphus, . Vacker vit blank dekorlist som används ihop med andra kakel och klinkers. Mycket elegant och kan användas i lite olika miljöer.


Vanligt är i badrum, entréer och . Aluminium i flera olika ytbehandlingar, mässing, rost- fritt och plast. Med kakellister kan dölja kakelavslutet.

Teknisk information om kakel och klinker. Riktlinjer för färdigt utförande. Dessa riktlinjer innehåller krav som den svenska byggkeramikbranschen anser. Hade ju helst velat ha kakel ända upp dock. Passar ihop med Hersa Brown 250x4mm kakel.


Vit kakel paket 15x( 44st p.p) 350kr allt 13. Blommönstrad dekorlist av glas 2x50 . Stilren list att lyfta fram Hersa Bianco eller annat kakel med. Corleto dekorlist blått Handgjord ljusblå dekorlist. Finns i flera färger och kan kombineras med flera färger och kakel i Corleto . Metrokakel med dekorlist och bröstlist. White Bathroom TilesSubway Tile.


Söker du efter lister till ditt byggprojekt eller renovering? Vi på K-rauta erbjuder ett stort sortiment av bland annat sockel, foder, talklister, tröskellist och L-list. Mönstrad dekorlist , kr, slät list, . Dekorlist med linjerat mönster i gråa färger.


Cachad Oändliga möjligheter med bårder och dekorer. Många av våra kakel – och klinkerserier har .

Kakel med hög glans för invändigt bruk.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg