måndag 30 juni 2014

Ananaslampa vit

En riktigt het nyhet för i år hos Ellos. Välkommen till vår webbshop eller någon av våra . Stilren och fin ananaslampa som ger ett varmt sken i rummet. Rynkad skärm och fot av keramik.


Kraftig klämma gör att du kan ha lampan lite var du vill.

Mycket dekorativ ananas lampa i genomfärgad matt gjutplast. Vi skickar alltid inom timmar. Blå Ryggsäck Maileg Fri frakt när du handlar för mer än 1sek.


En läcker ananas i vit plast, med en färgskiftande LED-lampa. Mysig som nattlampa i barnrummet! Dekorera med en lysande ananaslampa ! Lika mycket en inrednings detalj som en lampa.


Ananaslampa vit från Good Night Light.

Passar perfekt på sidobordet eller fönsterbänken. Köp online STOR FIN ANANAS LAMPA GULD INREDNING PRYDN. Bordslampa Pineapple En fin bordslampa med foten formad som en ananas.


Vill du piffa upp inredningen med en rolig form kan vi tipsa om dessa lampor från Belysningsavdelningen. Välj själv om du satsar på vit , silver . Little Home - Kaninlampa guld. Om du har stängt av bordslampan från Le Studio är ananas vit. Sätt i kontakten i uttaget och tryck på strömbrytaren? Då blir denna slående ananaslampa gul.


Vri titta och njut av hur vackert det blir av prismorna som rullar runt i kalejdoskopet. Ja, det är ett sådant där du hadde när du var liten. Shop currency: SEK, AU CAD . JOX Lights Lampa Bokstav N Vit. Den vackra bordslampan Pineapple är designad av Frank Kerdil för Dyberg-Larsen. H:2 W nedre 4W övre cm.


Vit skjorta från Mini Rodini i 1 ekologisk bomull.

Skjorta har Mini Rodinis ikoniska robot printad på bröstet. Det här är en klassisk och återkommande modell .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg