måndag 16 juni 2014

Bets träbets

Hos oss på BAUHAUS hittar du ett brett utbud av olja och bets. ZAR träbets appliceras med trasa som en möbelpolish för att tillföra trä en. Betsen tränger in jämnt och fint i . Det här är en bets för obehandlade träytor inomhus, eller träytor som är nedslipade till rent trä. Decor träbets vit kan ge en yta som påminner om kalkad ek på tak- och väggpanel av ljus furu.


Bets Herdins Mörk Valnöt.

Ytor som utsätts för hårt slitage kan du lacka . Den höga transparensen gör att. För betsning av trä inomhus. Ger träet ett snyggt, halvmatt utseende . Träbets Dekorfärg Trä 1L Färglös.


Sätt karaktär på ditt hem genom att betsa dina träytor. Betsning är ytbehandling av trä med vatten- eller spritlösningar av färgämnen, bets. TRÄBETS VIT är en bets för obehandlade träytor inomhus, eller träytor som är nedslipade till rent trä.

I den här artikeln hittar utförlig information om vattenburen bets och lackbets. Lär dig att betsa trä med gör det själv instruktioner och förklarande fotografier. Hej alla, Jag känner mig tvungen att tipsa på en bra bets. Produkten heter Zar träbets och är en oljebaserad variant som är mycket lättarbetad.


För proffsanvändning på större ytor finns även Osmo Härdare för Oljebets som förkortar torktiden. Tänk på att olika träslag absorberar bets olika. I vårt sortiment hittar du därför bland annat ett stort utbud av just träbets.


Förpackning med träbets , azinviolett nr 123. Bild av man som betsar ett skåp. Stryk på träbets med en planstrykare, pensel eller svamp i träets hela längdriktning.


Vill du däremot ha en ljusare bets , kan du späda betsen med vatten. SamaN Oljebaserad bets är unik, den förseglar, betsar och lackar ytan i en applikation. Vill du färgsätta trätak, träväggar och trädetaljer ska du använda bets. Malm en utmärkt kandidat att göra om. This Pin was discovered by Maria Hej.


Discover (and save) your own Pins on Pinterest. Vill du ändra färgen eller nyansen på din träyta och samtidigt behålla utseendet och känslan hos. Vattenbasera opigmenterad vaxemulsion för infärgning av träytor tillsammans med LEINOS Pigmentkoncentrat 668.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg