fredag 6 juni 2014

Höj och sänkbart kök

Höj- och sänkbara kökssystem. Lyftsystem i köket - en självklarhet! Den här webplatsen använder kakor (cookies) för att den ska fungera på bästa sätt. Vad är cookies och varför behövs de?


Då skapade vi våra första flexibla kök med motordrivna lyftsystem för ökad bekvämlighet. Sedan dess har vi levererat tiotusentals kök som förgyller och förenklar .

Inte desto mindre är det viktigt att planera ett välfungerande kök med höj- och sänkbara bänkskivor och skåp. Här står ökad självständighet och livskvalitet för . Här hittar du våra genomtänkta, väl fungerande och moderna kökslösningar för personer med någon form av funktionshinder. Den monteras inuti befintligt överskåp vilket gör att inget annat i köket blir påverkat.


INDI styrs med med en knappsats som kan monteras på köksbänkens front. Om du vill ha ett kök med bra ergonomi och multifunktioner utan att. Vad sägs om en höj- och sänkbar köksfläkt som kan försvinna bort utom synhåll när du inte.


Kök lämpligt för personer som använder rullstol.

Beskrivning Köket har en höj- och sänkbar arbetsbänk med spis och diskbänk. Användaren vid diskho utan underskåp i anpassat kök. Utdragsskiva under arbetsyta utan underskåp. Reglagen för elektrisk höj- och sänkbart kök. Det ska vara enkelt att anpassa köket till den aktuella livssituationen.


Constellas elektriskt höj- och sänkbara Väggskåpslyftare höjer och sänker ett eller flera skåp samt tar tillvara skåpens hela förvarings mått då lyften placeras . Med Marbodals nya höj- och sänkbara väggskåp öppnas helt nya möjligheter. Med en enkel knapptryckning sänker du ner skåpets bakre del till önskad nivå . Med motordrivna hyllor i väggskåpet blir det enkelt för alla att nå i väggskåpet. Ett kök från LIB ger utrymme för konkreta åtgärder som höjer tillgängligheten. Fins kök av märket Granberg. Del av bänk och skåp är höj och sänkbart.


Bänkdiskmaskin och frysskåp ingår ej. Alltså avslag på bidrag för att göra vårt nya höj- och sänkbart. Det Svea behöver är ett handikappanpassat kök som är höj och sänkbart , där underskåpen går på hjul så hon kan flytta dem för att få plats med . Detta kök har anpassats till en person som saknar armar och är fotanvändare.


Själva hyllorna i skåpen är höj- och sänkbara.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg