måndag 23 juni 2014

Kakelborr 6mm

Kakelborr med volframkarbidspets. Lämpar sig för borrning i för glas, porslin, kakel och keramik. En fabriksny kakelborr i 6mm.


Vi rekommenderar denna kakelborr , eller diamantborren, för att borra igenom porslinet när . Borr för enkel och bekväm hålgörning i kakel, glas och andra keramiska material. Förpackningsmått, 1x x cm.

Används för att göra hål i porslin,kakel eller glas (ej härdat). Till tunt porslin räcker borren till flera 3-vånings kakfat. Specifikationer Diameter: mm. Handla KAKELBORR 6MM till återförsäljarpriser hos Storel - din elgrossist.


Det är viktigt att du inte glömmer att blöta borren vid användning. Hitta dina favorittallrikar på . Observera, denna text är maskinöversatt. För borrning utan vatten med skruvdragare.


Den extremt hårda toppen på borren trycks försiktigt på ytan av plattan.

Detta gör ett precist märke för det önskade . Betongborr och specialborr till hårda material såsom betong, sten, granit, marmor. Borr med fyrskärig hårdmetallspets. Passa på att fynda redan idag!


Används i vanlig borrmaskin för att göra hål i kakel, porslin, keramik mm. Förstärkt huvud Maximerar borrlivslängden. Elot säljer elprodukter, belysning, utomhusbelysning, golvvärme, butiksbelysning mm. För rotationsborrning utan slag.


Diamantbelagd karbidplatta, perfekt centrering och bästa hålkvalitet. EAN-kod: Denna artikel har utgått och är inte längre tillgänglig för köp. Jag har provat både kakelborr och en vanlig betongborr, kör sakta. BSL-diamant, vass, snabb och exakt borrning i mycket hårt kakel. Andra kunder sökte även på kakelborr , klinkerborr, coromant diamantborr.


Borren gör det möjligt att borra hål i. Vi har ett stort utbud av elprodukter. Består av en grundsats med ett 6mm borr, borrjigg, tryckvattenbehållare, adapter till borrmaskin, kärnutdrivare samt verktyg. Predator chuck, 6mm , 8mm och 10mm.


Om du ska göra olika storlekar på hålen kan en ställbar kakelborr vara ett alternativ.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg