tisdag 21 november 2017

Sök förkortningar

Här förklaras de förkortningar som används i SAOB. Denna artikel innehåller en lista över förkortningar. Förkortningar som mest används inom universitetsvärlden.


Intill siffror kan följande förkortningar användas: bil. Gratis sökmotortjänst för förkortningar. Ett förkortningslexikon på internet.

En apronym är en akronym som säger något om det som den står för. Exempel: det lättlärda programspråket . Tolkning av förkortningar , begrepp och uttryck som förekommer i provtagningsanvisningar och beställningar. De här föräldrarna har ingen koll på vad förkortningarna betyder. KK är inte körkort och LOL betyder inte lots of love. Svårt att hitta bland allt innehåll?


Fråga: Hur förkortas veckodagarnas namn? Svar: Det normala sättet att förkorta veckodagarnas namn är att helt enkelt stryka leden .

På den här sidan har vi samlat några förkortningar som ofta används i standardiseringssammanhang. Avkastningar under olika tidsperioder förkortas kraftigt i verktyget ” Sök fonder”,. Generellt gäller att du använder förkortningar på det språk som du skriver din uppsats p. NLM Standard Abbreviation, som används i Pubme och att söka. Var konsekvent och hitta inte på egna förkortningar. Här visar vi bland annat hur du kan söka efter en tidskrift när du bara har en förkortad titel.


I skolans värld vimlar det av olika förkortningar som kan vara svåra för t ex föräldrar att hålla reda på - men nu blir det enklare, för här finns ett . För att förbättra användarupplevelsen använder sig den här webbplatsen sig utav Cookies. Det finns planritningar till de flesta av våra lägenheter. Observera att det ibland kan förekomma att lägenheterna är spegelvända i förhållande till ritningen . Listan kompletteras efterhand. Här har vi samlat ett antal förkortningar som används inom sjöfarten för att underlätta för dig som bland annat hanterar farligt gods.


Att lägga in telefonnummer för akuta situationer i sin mobil kan visa sig vara nyttigt framför allt. I den bifogade filen till höger på sidan hittar du namn och förkortningar för de förvaltningar och nämnder som finns i Region Halland. Eftersök - förkortningar MSO.


Ledstång Väg, stig, vattendrag . Gör läxan ism vad betyder ism förkortningar.

Sök efter: Vad är kärnvapen? Här finner ni en lista med förkortningar och förklaringar. LIS Landsbygdsutveckling i strandnära läge, enligt kap.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg