tisdag 14 november 2017

Fördröjas

Many translated example sentences containing fördröjas – English-Swedish dictionary and search engine for English translations. Glosbe, online-lexikon, gratis. Bläddra milions ord och fraser på alla språk. Definition from Wiktionary, the free dictionary.


Jump to: navigation, search. Storbritanniens utträde ur EU, brexit, kan fördröjas – med ett år.

Detta efter Theresa Mays katastrofval i förra veckan. Regeringens mål har sedan länge varit att de lagar som gäller social- och hälsovårdsreformen ska antas i juni, så att landskapsvalet kan hållas . Förorenad mark ställer till det då Bassihuset renoveras. Utvecklingen av resistenta insekter kan fördröjas.


En av strategierna för att fördröja resistensutveckling i insektspopulationer är att i närheten av odlingarna . I början av veckan såg det ut som att algblomningen skulle sätta fart på allvar, men den storskaliga blomningen i Östersjön dröjer. I somras nåddes Enskilda gymnasiet av beskedet att Skolinspektionen hade gett tummen upp åt deras grundskoleplaner. Om gatukontoret inte får ett myndighetsbeslut i dag, så måste man gå lagens långsamma väg: en skylt med p-förbud sätts upp.


Ombyggnation av gamla stationshuset riskerar fördröjas.

Lomma kommun vill återställa Stationen i Bjärred till dess forna glans – men än så . EU-kommissionen måste ge grönt ljus innan lånet på fyra miljarder kronor till Saab kan . Trumfadministrationen har fördröjt 2. Algblomningen kan fördröjas. Hjälp till äldre kan fördröjas. Norje och Sandbäck under tiden festivalen pågår kan bli tvungna att vänta . Förhöjda strålvärden på NKS – flytt kan fördröjas. Forskare som använde möss, genetiskt modifierade för att ge dem Huntingtons sjukdom, fann att stimulans av deras hjärnor kunde . Enligt uppgift kan tidtabellen för vårdreformen fördröjas ytterligare.


Lagutkastet skulle bli färdigt till juni både vad gäller anordnarlagen och . För att hjälpa nödställda blev SÖRF:s operativa chef Mats Svensson brandman för år sedan. Nu är han orolig för hur det ska gå att garantera . Dagvatten ska, där så är möjligt, i första hand infiltreras och i andra hand fördröjas innan det leds till recipient. RedFox on Suomen suurin sanakirja. Observera att av respekt för våra föreläsare och med tanke på kostnad för förtäring och lokalhyra är anmälan bindande.


Basel kan fördröjas ett år. EU:s nya regler om hårdare kapitalkrav skjuts upp i ett år, enligt källor till Bloomberg. Goda nyheter bör aldrig fördröjas.

USA:s största investmentbank är en av landets få storbanker som går bra i . Piratdom kan fördröjas flera år.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg