tisdag 7 november 2017

Magnetiskt plånboksfodral iphone 7

Fodralet kombinerar elegans med . De är magnetiskt kompatibla med alla våra fashion skal så du kan mixa och . Skalet fungerar dessutom ypperligt med våra magnetiska bilhållare för extremt smidigt sätt-på-och-ta-av-användande i bilen. ROCK Tornado Magnetisk Bilhållare med Fläkt Svart - SkalHuset. Det finns även ett sedelfack och plats för tre kreditkort. Består av ett separat skal som fästs i plånboksfodralet genom dolda magneter.


Plånboksfodral i konstläder med ett avtagbart magnetiskt hårdplastskal och sedelfack. Genuint plånboksfodral i läder med ett avtagbart magnetiskt hårdplastskal . Magnetiskt skal - enkelt att klicka i och ur telefonen vid behov. Mobilplånboken har tre stycken kortfack. Dessutom är dessa mobilfodral ganska moderna.


Stilsäkert plånboksfodral där det extra skyddande hårdplastskalet försetts med magneter så du enkelt kan ta loss det från resten av fodralet. SMART MAGNETISKT PLÅNBOKSFODRAL. C4U Strap För Apple AirPods Magnetisk Straps hållare. ProbleMagnetisk plånboksfodral stör närhetsensor. En perfekt kombination – magnetiskt plånboksfodral med skal där du enkelt kan ta loss mobilen när du använder den och klicka tillbaka skalet när du är klar.


Alla dessa marmorskal är dessutom magnetiskt kompatibla med våra plånboksfodral. Smart magnetiskt plånboksskydd. Deal Car Mount magnetisk bilhållare. Cirafon leather wallet är ett plånboksfodral i äkta läder med ett avtagbart magnetiskt skal som gör att . Slimmat plånboksfodral med tre kreditkortsfack och ett sedelfack.


Skyddet består av ett plånboksfodral med . Frontflik med magnetisk sidoöppning - kortplatser . Ett funktionellt och smidigt plånboksfodral som fungerar utmärkt som både skydd och förvaring. Stängs med magnetiskt knapp - Mockaliknande . Gör egna skal med dina foton! Leverans till företag, föreningar och organisationer i hela Sverige. STHLM Wallet skapades med den vackra och . Det är en smart 2-i-1-lösning med modellanpassat hard-case som .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg