torsdag 9 november 2017

Herdins lackbets

Du kan blanda alla färgerna, förutom den vita, med varandra för att få . Lackbetsen finns i olika kulörer. Den har längre öppentid än våra traditionella betser och . Färdigblandad betslösning med lack. Lämplig för ytor som utsätts för slitage.

Dörrkarmar, foder och lister. Har en mycket god vidhäftningsförmåga, även på tidigare behandlade ytor. Butiksvara - Beställ varan online och hämta i din lokala BOLIST-butik.


Observera att sortimenten i våra butiker varierar. Kontakta butiken för information om . Perfekt för att betsa om ex möbler. Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige.

LACKBETS AQUA 6PÄRLGRÅ 27 9kr. Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt. De får inte innehålla höga halter av . Lösningsmedelsburen bets med lack.


Passar trärena eller tidigare behandlade ytor. Herdins Lakkbeis kan tynnes med f. Aine või segu asjaomased kindlaksmääratud kasutusalad ning kasutusala mida ei soovitata. Alla kulörer utom nr 7Vit, är inbördes blandbara. Längre öppentid gör den enkel att applicera. Kategori: Jotun og andre produsenters interiørprodukter . Handla smidigt ur vårt stora sortiment och få hemlevererat.


Jag har betsat flera av ikeas behandlade möbler med herdins lackbets i färgen mörk ek, så jag tror inte att det borde vara några problem. Den ger en vacker och fyllig betsnyans med mycket lyster . Svanenmärkt vattenburen betslösning med lack. Ferdigblandet transparent lakkbeis som fremhever treets naturlige struktur og gir en vakker og fyldig beisnyanse med en halvblank overflate.


Se vores mange varianter online!

Den var torr på ca t(vanlig lhg- värme). Denna gång målade jag med pensel så det blev tjockare men torkade . Vill du ändra färgen eller nyansen på din träyta och samtidigt behålla utseendet och känslan hos. Samma bets som jag haft till den f. Specialolja lämpad för köksbänkar, köksbord och andra träytor i köket.


Ger en vacker och tålig yta med bra vatten- och smutsavvisande egenskaper.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg