fredag 24 november 2017

Matlåda barn

Jämför priser och läs recensioner på Barn- och Babytillbehör. Hos Lekmer finns trygga och populära leksaker. Förvara ditt barns mat både snyggt och praktiskt med härliga matlådor och matburkar. I vårt sortiment finns en mängd fantastiska matlådor och matburkar från favoriter. Kid Basix Safe Snacker matlåda Rosa.


Denna matlåda är framtagen för att barn med små händer… 1SEK.

Smarta matlådor till för varm- eller kallhållning av mat och dryck. Köp din barn matlåda online här! Läs mer om Disney Matlåda barn. Trygg handel med Prisgranti och 3Dagars Öppet Köp.


Frozen Frost Matlåda och Vattenflaska Present Förpackning. My Little Pony Väska med Matlåda och Vattenflaska. Förbered hemlagade måltider till ditt barn och förvara i smarta Fill n Squeeze- påsar!


När mammans treåriga barn kom hem från dagis hade förskoleläraren lämnat en riktigt underlig lapp i matlådan. Leksaker från TOYSRUS, Drickflaskor och matlådor.

Gjorda av robust och miljövänligt plastmaterial. Alltid fri frakt över 150kr och öppet köp i 3dagar. Här hittar du vårt sortiment av matlådor och skålar. Strunta i plastlådor och investera i ordentliga matlådor i rostfritt stål.


Välj en matlåda av rostfritt stål eller glas istället för plast. Välj modell och motiv som passar barnen och som dom kan ha med till skola eller till matsäcken på fritiden. Hello Kitty och Angry Birds.


Matlådor och vattenflaskor till barn i alla åldrar. Skål, Cup Yummy plus elphee. Matlåda - DibuDabaDinos - Praktisk matlåda till barn i härliga färger.


Matlådan innehåller även ett separat fack som kan tas ur. Smart, läckfri matlåda med kylblock i locket. Perfekt till förskolan, skolan, på utflykten eller resan.


Lunchlådan har ett härligt mönster och är perfekt att ha med på utflykt eller till skolan. En matlåda för barn av Rice. Perfekt för utflykten, mellanmålet eller förvaring av maten.


Vi är glada över att få utforska den gamla japanska kokeshikonsten med våra bentolådor. Kokeshi är traditionella handgjorda dockor av trä med cylindriska .

Hos Muminboden hittar du gulliga Mumin matlådor ! Barn älskar att äta ute i naturen ur en färgglad låda. Här får du inspiration till en härlig picknick för barn. IKEA - SMASKA, Matlåda , , Gör det roligt och enkelt för ditt barn att ta med sig lunch eller mellanmål till skolan eller på utflykter.


Hilo matlåda för barn Hilo matlådan har en modern design med en låda och lock i två färger. Klämmorna på matlådan är enkla att använda för barn och ser till att .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg