måndag 13 november 2017

Hyllplan 500

Hyllplan , vit Melaminbelagd spånskiva med vit kantlist. Hos BAUHAUS hittar du hyllplan gjorda på spånskivor i ett flertal olika dimensioner i färgerna vit, svart, ek och valnöt. Hyllplanen är praktiska på så sätt att spånskivorna även kan användas till . Kan även användas till övriga inredningsdetaljer.


Köp skivmaterial online på Fredells.

Hos oss hittar du MDF-skivor, spånskivor, hyllplan och andra byggskivor. Vi har även gipsskivor, plywoo fasadsk. Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige.


SCHULTE Vario hyllplan 500x5mm, galvaniserat. Har ingen recension änSkriv recension. Beskrivning, Vägghängda stabila avställningsytor med många variationsmöjligheter. Hygieniskt design med uppvikt .

Den hårda och slitstarka ytan går. Hyllsystem Mix är en lagerhylla med stora valmöjligheter. Med en mängd smarta tillbehör går det att . Spånskiva belagd med vit melaminfilm på ovan och undersida samt kanter. Utmärkt till garderobshyllor och hyllplan – inomhus och i förråd.


Gerdmans har allt för kontor, lager och industri. Komplett hyllplan till universalhylla. Alltid fri frakt och års garanti. Hyllkonstruktionen är tillverkad av järnbalkar som målats svart.


Säljes som eller sektion. Hyllorna är belagda med motståndskraftig Melamin är kantlistade på tre sidor och har en tjocklek på mm. Hyllavdelare för stålhylla Meta Quick. För avdelning från hyllplan till hyllplan.


Säljs som 1-pack eller 5-pack. Kvalitétshyllor för kontor, arkiv och lager.

HYLLPLAN 600x500mm 5mm Rostfritt stål. SHELF 600x500mm 5mm Stainless steel. Fyll din garderob med rätt garderobsinredning.


Hos JYSK hittar du hyllsystem, trådbackar och överskåp som hjälper dig att förvara dina saker snyggt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg