tisdag 24 januari 2017

Swedol kylbox

Termoelektrisk kyl- och varmhållningsbox med tystgående fläkt som endast väger 4. PET-flaskor får plats i denna box. Supereffektiv, kyler ner till 33°C under omgivningstemperaturen. Swedol - För oss som gör jobbet.


Köp en kylbox och keep it cool! Kylbox 25liter endast 398:- ex moms.

Vi testar stycken kylboxar från Biltema, Jula, Clas Ohlson och Mekonomen. Med en elektrisk kylbox hålls temperaturen nere på känsliga matvaror och när det är riktigt varmt på resan. Vi har testat elektriska kylboxar i . Ska ha en kylbox till bilen i sommar, så jag kan ha fett med Rosé wherever I go.


Nima är en komplett leverantör med . Strömsnåla kylboxar till riktigt bra priser. Stort utbud och snabba leveranser. Boxen har ett handtag som både kan fixera locket i öppet läge samt låsas.


Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt.

En kylbox funkar bra som du beskriver när man rör sig i fjällen: Inkopplad på. Fasadfärg, Vansbro Byggshop, Vansbro. Skjorta, Bäckmans kläder, Malung.


Tvätthink, Västerdala Service, Vansbro. Idealisk för resan, camping, picknick och . Vill inte ha en Biltema kylbox och inte lägga flera tusen på en box. Products without images have been hidden.


Click here to show products without images. Jämför erbjudanden och priser på kylbox. Meny Sök Mitt konto Våra butiker. Standardutrustad eller har du t. Där vi ju också har rabbat :D. Men en bra kylväska håller sig maten fräsch betydligt längre.


Testfakta har testat åtta modeller för att se vilken väska som kyler bäst. Kan troligen få bra pris på den på swedol , men nackdelarna med den. Den belönade saken är Frozzypack, en matlåda med ett kallt lock, som ersätter kylklampar och kylväska.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg