fredag 20 januari 2017

Grön väggfärg

I kulörtrenden Gröna Drömmar har vi tagit naturen till människan. Kulörerna för tankarna till skogsväsen, dimmiga ängar och trolska drömmar i gryningstimmen. Emily Slotte som driver bloggen Emsloo har valt att måla sin sons rum med Nordsjös Easy2Clean Deep Paris, en grå- grön nyans som ger . Blått, grönt , grått … eller ihop med någon av de nya, gyllene tonerna som kom.


Här har vi målat med vår robusta väggfärg LADY Wonderwall.

Varje kulör finns i tre olika nyanser som passar fint ihop. Vilka kulörer gillar du bäst? Sannolikt hittar du några nya favoriter bland våra hundratals kulörer, samtliga framtagna för att passa olika hem och inspirera till att.


De flesta gröna kulörer passar fint till både mörka och ljusa träslag samt metaller som koppar, mässing och stål. Det finns få färger som är såväl lugnande som energigivande, men en blå eller grön väggfärg har just dessa egenskaper. Beroende på vilken kulör och nyans . Jämför priser och läs recensioner på Målarfärg.

Vi använde faktiskt överbliven väggfärg och det gick hur bra som helst. Jag visste att jag ville ha någon grön kulör och gick loss med typ sju . Låt det ta tid när du ska välja en ny väggfärg. Och nöj dig för allt i världen inte med den lilla provkartan i måleributiken. Ett av tricken för ett gott . Här har jag samlat berömda färgkoder från bloggosfären, som hjälp när du ska välja väggfärg. Den gröna trenden tar över inredningen.


Här är inspirerande tips på hur du inreder sovrum, kök, vardagsrum och badrum med gröna färger och . I hallen tänker jag att det vore fint med grönt. Ekologisk väggfärg för målning inomhus. Rusta Väggfärg Nyans har genomgått Testfaktas omfattande test och håller en. Blå väggfärg , Industrial Blue, färg på list Mjuk, färg på dörr Silky Pink,. Väggfärg , ljusgrön Tender Green, grön Soft Teal, mörkgrön . Tål våtavtorkning och har hög täckförmåga.


Färgen är biologiskt nedbrytbar och certifierat emissionsfri.

Färgen grönt representerar natur, balans och framgång. Positivt : Grönt används ofta i sovrum på grund av färgen är naturligt . Kolla in Tant Johannas Gröna – en utsökt grågrön kulör som togs fram i samarbete med . I år kommer vi att få se mycket av den gröna färgen på inredningen, på allt från möbler och textilier till små inredningsdetaljer. Gör som proffsen, handla hos oss! Colorama är inte enbart Sveriges största färgfackhandlare.


Vi är också ledande leverantör till Sveriges målerier. Går utmärkt att använda till såväl tak som väggar. Många väljer grått som drar lite åt blått eller grönt. Om du väljer en varm väggfärg kanske material i varma toner som mässing, gult och rost .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg