onsdag 25 januari 2017

Byta packning blandare mora

Har en köksblandare av märket Mora som börjat droppa samt att armen känns. Annars känns det ju som det är lika bra att byta ut hela kranen. Läckande MORA (bild) byta eller laga? Mora Inxx A- tvättställsblandare läcker.


Instruktioner äldre blandare. Se instruktioner äldre artiklar .

VVS Home erbjuder endast original reservdelar till din blandare från Mora armatur. Vi rekommenderar att alltid byta båda samtidigt. Videon visar bytet av ventilhylsa samt kolv för köksblandaren Mora Temp.


Behöver man ha armaturfett till detta? En del av videon var trasig. Så här byter du en tätningssats i din tvättställsblandare. Tillvägagångssättet kan variera beroende på modell.


Blandaren i vårt tvättställ har börjat bli väldigt trög.

Jag tror inte att den går att demontera. Droppar det kranvatten på en tvågreppsblandare behöver förmodligen gummipackningen bytas. Ta bort temperatur-handtaget.


Service av termostat-blandaren. Om du har en kran som droppar är det dags att byta packningen. En modern köksblandare måste se bra u. Beställ allt inom Reservdelar till blandare m. Den droppar just nu och jag behöver byta packning. Ahlsell har ett brett VS-sortiment av installationsrör och delar, inomhusavlopp, ventiler och mätinstrument, ba dusch, wc och möbler, värme, pumpar, montage,. Mora Armatur erbjuder en sparfunktion som minskar vattenflödet.


Hygien kan också vara ett skäl till att byta blandare. Handdusch till köksblandare. Inte så svårt att byta blandare. Mora Cera handdusch till köksblandare.


En gammal och trög blandare skulle inte . Då har vi på K-rauta allt du behöver för att få en tät och fungerande blandare igen. I vårt stora sortiment hittar du bland annat . Passar de flesta diskbänkar.

Har läst att man måste byta packning. Var kan jag köpa rätt packning ? Exet köpte lägenhet i ett 60-tals hus som har MA- blandare som. Går det att byta ventilen som en separat reservdel eller är det bara byte av .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg