torsdag 26 januari 2017

Skylthållare kolfiber

Jag behöver en ny hållare för nummerplåten bak och såg att det finns med kolfiber -look, har någon sett en sådan i verkligheten? Vi har även kromade skylthållare till bil och MC. MC hållarna passar våra egna plastskyltar som EJ är godkända av transportstyrelsen. Våra skylthållare passar mer eller mindre alla fordon.


Vi har också lite mer exklusiva varianter som kommer att göra dina vänner avundsjuka. Click here to find similar products.

REG- SKYLTHÅLLARE 520MM SVART. Hyllplats: Lägg till i inköpslistan. TIllbehör för montering av registreringsskyltar med arm till modellerna.


En styrände med inslag av kolfiber på en eloxerad styrände i olika färger. Ett MC- tillbehör som passar in på de vanligaste styren på en motorcykel. Personlig skylthållare i Krom, Pack. Snygg, diskret vindavvisare i kolfiber.


Den inte bara hjälper mot väder och vin den ger även en snygg look till din hoj. Suzuki originaltillbehör håller hög kvalitet.

Competition Werkes - skylthållare. Enkel skylthållare utan fäste för blinkers. Lämplig till undertails etc. ABS-plast, kolfiber -look, dör fimljus, S-line, inkl alunät,.


Denna skylthållare passar endast EU skyltar med storlek 520x11 . Den unika designen är framtagen av Daniel Simon, som tidigare jobbat för Volkswagen och Bugatti. Kåporna är av kolfiber och majoriteten av. Produktbeskrivning Tipsa en vän.


Finns skylthållare helt utan reklamremsa att köpa. MotoCorse MV Agusta Dragster komplett kit skylthållare med LED skyltbelysning och blinkers. Mycket exklusivt utförande, tillverkning och design - MotoCorse i. Välj mellan svart, borstad aluminium, krom eller kolfiber och din egen personliga text i olika färger och typsnitt.


Variatorkåpa - (Minarelli Horisontal) Kolfiber. Skylthållare vertikal och horisontal. Kulspetspenna Speedparts Kolfiber.


En plattform som monteras på dragkrok komplett med skylthållare och belysning. Cyklarna fixeras och du kan välja hållare efter vikt, säkerhet . Dainese CARBON DSHORT motorcykelhandskar.

Certifierad och extremt skyddande tack vare sina knogskyddsinsatser i kolfiber. Brembo bromskåpor och kolfiber emblem för ratten, huven, bagageluckan. Lagerstatus : Beställningsvara, 2-veckor. Han har ju fläskat på kolfiber lite varstans, så det kanske sitter där också? Ganska kass bild för att kunna se . Små billiga men fina antenner, Känns kvalitet.


Very nice, high quality antena. Antar det funkar med kolfiber slipon men jag har ett acrapovic titan, frågan är ifall plasten håller utan .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg