onsdag 18 januari 2017

Vandfri urinaler

Slip for lugt, højt vandforbrug og spærrevæsker. URIMAT urinaler er kvalitets- løsninger fra Schweiz. Få et gratis tilbud på fremtidens urinaler.


Så overvej at installere vandfri urinaler på dine toiletter. Vi forhandler Falcon urinaler og ZeroFlush urinaler som er absolut førende indenfor urinaler uden vand.

Anvendes til vandfri urinaler , ubrugte toiletter samt øvrige steder, hvor der ønskes en minimering af lugt og fordampning. Forhindrer dårlig lugt fra gulvafløb og . Et vandfri urinal hvor miljøvenlig olie fungere som vandlås. I leveringen med hvert urinal indgår: . Hurtigt leveret til din adress. Urinaler fås både vandfri og med sensorstyret skyl.


Flere års erfaring med salg og service af Uridan vandfri urinaler.

De er lugtfri, vandbesparende, skånsom mod miljøet, mere hygiejniske, nem at rengøre. Sure Seal lugtspærre og nyheden Falcon hybrid- urinaler. Waterless innovative hybrid- urinaler er vandfri i daglig brug. Flydende vandlås ligger sig ovenpå vandoverfladen og spærrer for ubehagelige lugte fra afløb m. Spærrevæske til vandfri urinaler. Sanoclean Uri-rent er et voksholdigt rengøringsmiddel, som giver en beskyttende hinde, hvilket gør urinaler nemme at holde rene.


Specielt velegnet til vandfrie . Blot ni månederefter Falcon lancerede hybrid teknologien på det amerikanske marke er flere end halvdelen af de vandfri urinaler , der afsættes ”over there”, . Uanset om det er til det private badeværelse eller den offentlige sektor, med vand eller uden van med låg eller uden låg - urinaler til ethvert formål finder du . Urinal rengøring i praktisk liter flaske - klar til brug. Effektivt rengøringsmiddel til rengøring af vandfri urinaler , der samtidig også fjerner dårlig lugt. Voksholdigt rengøringsmiddel til vandfrie urinaler.


Du har set vandfri urinaler. Men der har aldrig været noget lignende vores høje volumen, power-vask Hybrid Urinal Technology. Geberit urinaler – fuld fleksibilitet og nem vedligeholdelse med perfekt koordinerede.

Sønderjyder har succes med vandfri urinaler i Danmark, og går nu ind i Norge, Sverige og Finland. Urinal - vandfri , Sælger disse brugte Crew vandfrie urinaler , der kan være brugsmærker på, men virker som de skal. Der er op til flere grunde til, at du bør investere i et vandfrit urinal , hvis du driver en forretning, hvor du skal give din kunde adgang til et toilet.


Der skal ikke være nogen tvivl om, at der er mange grunde til, at du bør købe vandfri urinaler.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg