onsdag 25 januari 2017

Matgrupp återvunnet trä

Karaktärsfulla charmiga möbler tillverkade av återvunnet trä. Det gör att varje möbel är unik. Skiftningar och skillnader mellan olika möbler förekommer i denna. Graz barbord - Återvunnet trä.


Provence matbord i rustikt återvunnet trä från Newline.

Varje möbel är unik med detaljer byggda med gammal . Skick: Fint med mindre repa. Orust matgrupp från Mer Hemma - Tillverkat av återvunnet trä i vitt och grått i sann vintage-anda. Woodenforge är en rustik matgrupp med en industriell känsla. Serien består av FSC-märkt återvunnet trä , såsom tall, lärk, gran, ek, rönn och pilträd. Skötselrå Återvunnet trä behandlas med Spray Wax, som är ett flytande vax och är lätt att applicera.


Vi har en hel del klassiska matbord i trä som ek och teak och som egentligen gör sig bra i de flesta hem och som inte drar allt för mycket uppmärksamhet till sig.

Hos oss på ILVA erbjuder vi även bord i återvunnet trä där varje möbel blir unik och får. För att få ihop den perfekta matgruppen erbjuder vi våra kunder ett stort. Denna serien består av återvunnet FSC-märkt trä - såsom tall, gran, ek, rönn och pilträd. Matgrupp i klarlackerat antikbrunt trä med underrede. Romantisk matgrupp i den populära Elise-serien.


Bordsytan är tillverkad i återvunnet trä vilket gör att varje bord blir unikt med sina sprickor och sin historia. KÖPENHAMN består av en vacker rektangulär bordsskiva tillverkad av återvunnet trä vilandes på ett svart underrede av järn som gör bordet praktiskt tack vare . Vi ge dig möjligheten att köpa matbord online med ett brett utbud av köksbord från kända varumärken världen över. Hittar ett rustikt matbord i vintagestil till . Bord gjort av återvunnet trä. Färgskiftningar, spikar, sprickor och håligheter är en unik del av möbelns uttryck. Gustaviansk matgrupp med skänk.


OUTLET PRIS gäller detta ex. Det unika matbordet Train från NOVEL har en borsdskiva i mörkt trä som kontrasterar. Bordet är gjort i återvunnet trä och har metallben.


Matbord Benny från Artwood i rustikt återvunnet trä.

Varje exemplar är unikt och kan skilja sig något i nyans och struktur. Liten byrå eller sängbord av återvunnet trä. Avlastningsbord med bordsskiva av återvunnet trä.


Lite högre sängbord av färggrant återvunnet trä. Mer vintage än så här blir det inte! Vår gedigna möbelserie Oregon är tillverkad av återvunnet trä från b la byggnadsvirke. Märken, sprickor och spikhål bevaras .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg