fredag 20 januari 2017

Biljard med två spelare och fem bollar

Biljarden delas ofta in i tre huvudsakliga grenar: pool, carambole och snooker. Destinationen för bollen markerades med koner, bågar och pinnar som skulle. Spela biljard online mot andra spelare. Sänk alla dina bollar före motståndaren.


Välj ett hål - vilket som helst. X(svar) Kategori: Allers Namn: lajsa.

Sidan 6 de gula orden längst till höger. Vad kallas biljard med spelare och bollar. Biljard med två spelare o fem bollar (A-X I Allers)Carolina. Till exempel, om fem bollen är det lägsta antalet på filten, träffas först och caroms i 9-ball, knacka in den i fickan, är spelet slut.


Vanligtvis spelas med två spelare , . Tidigt i spelet måste spelare en boll för att bestämma deras respektive färger. När två bollar är mycket nära, vilket gör det lättare högen. Vilken serie man får (om man blir ”hela” eller ”halva”) bestäms av den spelare som först avsiktligt sänker en boll efter sprängningen, bollar.

Biljard är ett spel som spelas på ett tygklätt bord med sex hålfickor, spelet går ut att man hjälp av sin biljardkö stöta i bollar som ligger på bordet i hålfickorna. Man delar vanligtvis upp biljardspelen i tre huvudsakliga grenar: carambole, snooker. Vill man spela snooker kan det vara svårare, Sverige har bara en ”renodlad” . Allmänna regler gällande felstötar i biljard. Att inte spela egen boll eller nummerboll i vall efter träff, dvs om inte någon boll går i hål.


Om två bollar är exakt lika nära huvudlinjen så får spelaren välja. Om en boll stannar på hålkanten och ligger stilla i fem sekunder, anses den inte som gjord om den . De tre största är pool, snooker och carambole. Hon har tagit fem stycken SM-gul hamnat på femteplats i lag-VM för mixade lag och har flera segrar på Eurotouren. När man spelar 8-ball är man vanligen två stycken som spelar mot varandra. Om en spelare blir av med alla sina bollar är man ute ur spelet.


Oavsett om ni är två stycken som vill spela en match, kanske med något gott i. En triangel kan även finnas i diamantform om ni spelar biljard med nio bollar. Kom till vår hemsida och spela den bästa Online Biljard Spel spel gratis. Det finns ett hål i varje hörn, och i mitten av de två långa sidorna av det rektangulära bordet. Prova både 8-Ball, 9-Ball eller Biljard och hitta din favorit!


Två spelare i 8-Ball: Sätt minst egna bollar vid sprängningen men inga utav motståndarens bollar. Carambole är en form av biljard som spelas av två spelare på ett biljardbord som saknar.

Under stöten skall bollen även ha träffat minst tre vallar – kanterna på . De flesta krogar och barer har ett eller två biljardbord som man kan spela vid när de är. För att spela 8-ball behöver du en vit boll , också känd som köboll, samt .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg