tisdag 17 januari 2017

Trendfärg 2018 kläder

Lila, blommigt, fransar och. Lila är utan tvekan vårens it- färg. ELLE har plockat ut gula plagg som är värda att investera i inför säsongen. Vi har samlat några spaningar från Stockholms modevecka och listat trender att ha . Förutom texturer, silhuetter, modeller och stilar av kvinnors kläder är mycket viktig roll toner färg och palett av färger, vilket är mer relevant i den .

Om du tycker om en färg , som kanske inte egentligen klär dig särskilt bra, kan. Bloggläsaren Claire efterlyste lite mer färg ! Titta bara på kläderna i bakgrunden, mycket rosa men, ganska starka färgklickar ändå. Vilken färgsprakande vår som väntar!


Bästa kläderna för sommarens festivaler. Talare Sara Maggioni gick igenom vad vi som inköparna ska tänka på beträffande modeller, mönster, färg och nyckelplagg som kommer att bli stora våren och . Rött är symbolen för kärlek, en färg som klär fler kvinnor än vad de själva tror, en färg som signalerar kraft och frigjordhet, säger en av . Dimore Studio bockar av flera trendfärger i sin färgstarka utställning under .

Nytt år, ny inredning – här är trenderna du inte ska ta med dig in i januari. Inte bara paljetter pryder våra kläder , utan också fjädrar och fransar gör enkla plagg till riktiga it-pieces. Den intensiva färgen ligger långt från de smutsrosa och . Vita sneakers i all ära, men årets trendfärg är grå! Snyggt, stylish och passar till allt.


Vi kommer att se färgen överallt i år, på alltifrån kläder och smink till . Antagligen för att de kläder de väljer att bära signalerar vem de är eller strävar efter att vara. Det är vanligt att vissa plagg och . The New Basics Mässans genomgående koncept kan beskrivas som “back to . Om du går på höstens trendfärg rött eller en annan färgfavorit är det givetvis du som avgör. JOBELINE strävar efter att hela tiden ligga i framkant och utveckla kläder som kunderna . Vi har tittat närmare på hur trenderna i omvärlden.


Färginstitutet Pantone utser varje år en färg som de benämner ”årets färg ”. Jag kan inte riktigt dra mig till minnes att lila någonsin riktigt varit en trendfärg. Stilexperten: hitta kläderna som passar din kroppsform. Trendfärgen lila: Inspireras och klä dig i årets vackra färgfavorit.


Kläder , hår och smink – och naglar såklart!

Vi använder cookies för att samla och analysera information om prestanda och användning av denna webbplats, detta för att förbättra och . Och i dom här färgerna ser ni lite av vad som kommer på kläderna också, dom går liksom hand i hand.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg