tisdag 17 januari 2017

Spis 60 cm

Jämför priser och läs recensioner på Spisar. Cylinda spis S 526-KVE (vit). Välj en modern spis med induktionshäll, varmluftsugn eller ångrengöring.


Stor ugn med bland annat varmluftsfunktion som effektiviserar matlagningen både vad gäller tid och pengar. Plåtarna är de största på marknaden och varmluften gör det möjligt att laga mat på flera nivåer . Handla enkelt och smidigt på nätet med hemleverans till hela Sverige.

CM SPIS MED MULTIFUNKTIONSUGN MED PYROLYS OCH INDUKTIONSHÄLL ROSTFRITT STÅL. Det kan vara rätt tröttsamt och tidsödande att rengöra ugnen för hand. Nu kan du slippa det för gott tack vare våra ugnar med inbyggd självrengöringsfunktion . Wh) än gränsvärdet ( kWh) för energiklass A. Stektermometern ser till att det alltid är rätt temperatur när du ugnssteker. Stick in termometern i maten, koppla till ugnen och välj innertemperatur.


Klassisk spis med kokplattor av gjutjärn - utrustad för kokning, stekning och bakning. Innovativ teknik, avancerade reglage och specialiserade material hjälper dig att tillaga läckra maträtter, minskar tillagningstiden samt guidar dig via automatiska .

Då denna spis har en spänning på 2volt . Komplett Spis för energisnål matlagning. En väl utrustad spis i Engeriklass A, lämplig . Köp din nya spis hos tretti. Vi har spisar i olika storlekar och modeller.


Induktion -, glaskeramik -, gas - och gjutjärnsspisar. Billiga priser med prisgaranti och . Spis med liters varmluftsugn och matlagningstermometer. Säljer en fin CYLINDA spis 60cm bred.


Fristående spis med upp till uppvärmningsalternativ och häll i glaskeramik - gör både matlagning och rengöring smidig. D HotAir Plus: Varmluftsfunktion som . Hur många ugnar, vilken storlek och färg vill du ha på din ILVE spis. Lyckas med matlagningen med klockautomatik. Dubbla ugnar ger nya möjligheter med matlagningen! Sidohängd lucka och utdragbara . Elegant designad spis från Smeg med induktionshäll.


För att beställa denna spis , vänligen kontakta en utav våra återförsäljare.

Alltså en lite större modell . Spisen har induktionshäll med zoner som regleras steglöst med behagliga vred. Samtliga zoner är försedda . Just nu har vi ett fint erbjudande till dig som är intresserad av att.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg