torsdag 10 mars 2016

Vägghylla mässing

Vägghylla med stomme av metall och hyllplan av glas. Genom att metallstommen är anpassad kan du köpa fler hyllor och bygga . Hyllan skapar en känsla av lyx i hemmet och är ett enkelt medel att lyfta upp vilken vägg som helst. Allt som placeras på denna vägghylla i mässing kommer se fantastiskt vackert ut. Praktisk vägghylla och samtidigt mycket elegant i mässing och glas.


Ellen vägghylla från svenska RGE.

Koppla ihop flera hyllor och få en hel rad med gott om plats. Mycket trevlig vägghylla i mässing med glasskivor. Det går att koppla ihop flera hyllor bredvid varandra då det finns fäste för glashyllor åt. Köp ELLEN VÄGGHYLLA FINNS I VIT, SVART OCH MÄSSING online.


Vacker, tidlös och dekorativ konsol i soli rå mässing som passar lika bra till en öppen hylla i köket, som i vardagsrummet, på kontoret eller i badrummet. Morse är en stilren hylla med. Denna vägghylla är särkilt fin med sina flyttbara hyllplan i l. Hos oss får du hög kvalitet till bra pris. Handla fraktfritt med snabb leverans direkt till dörren .

Madam Stoltz, Vacker vägghylla från danska Madam Stoltz. Hyllan är tillverkad i järn med antik mässingfinish. Tänk på att välja en luftig vägghylla så att hyllan inte gör rummet mindre.


Passa på att fynda redan idag! Hyllor - Förvaring ᐈ Avslutad jun 21:07. Strapp, vägghylla från Klong. En praktisk hylla i vitt stål, mässing eller koppar med läderrem och detaljer av mässing. Mässing är ett av favoritmaterialen i de svenska hemmen just nu, . Driven dekor av figurscen samt lejon.


Tillverkas i mässing , koppar eller pulverbelagt vitt stål med mässingdetaljer. Ester vägghylla visas här med marmor hyllor och gavlar i matt mässing lack. Den minimalistiska designen passar i både det klassiska och moderna hemmet. This Pin was discovered by Maria Moréteau. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.


Den trendiga taklampan Acorn kommer från Northern Lightning och är designad av Atle Tveit. Lampan har en stilren design inspirerad av de nordiska . BORDSUR WESTERSTRANDS, mässing. This round wall shelf made from brass and iron is perfect for balancing style and practicality to any home. Able to stand out amongst any colour palette, this .

Svarta Vägghyllor från VidaXL -. Shelf vägghylla - Stilren och smakfull vägghylla från Frama. Välj mellan konsoller i svart, mässing och koppar. En perfekt vägghylla i minimalistis.


F-shelf vägghylla brun - hylla åt vänster - Maze. Ett fel uppstod när du försökte köpa produkten, försök igen . Liten vägghylla med antik mässingsfinish och hyllplan i glas.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg