måndag 14 mars 2016

Snickerifärg test

Dålig tålighet mot vatten och alkohol. Folksams återkommande färgtest är ett test av utomhusfärgers förmåga att klara utomhusexponering och deras miljöprestanda. Bäst i test – Nordsjö Ambiance.


Se hela inslaget november kl 21:i SVT– eller i SVT Play. SVT:s konsumentmagasin Plus avslöjar svaret i ett test. Jag har själv målat med Beckers Scotte snickerifärg med bra .

Bra inköpsställen för bra men kostnadseffektiv färg? Snickerifärg bäst i test - creamforlady. På Kemikalieinspektionen är man därför glad över resultatet i Testfaktas test. LADY Supreme Finish är en ny och modern snickerifärg helt utan lacknafta, . Ont om utrymme i garderoben ? SP) testa åtta olika märken av vit vattenbaserad snickerifärg för inomhusbruk,.


Chokladfläcken går bort på alla väggar. Laboratorietest, har du tänkt skaffa ny .

Ambiance SuperFinish är en vattenburen helmatt eller halvblank snickerifärg med extremt bra utflytning och reptålighet. Avsedd för målning inomhus på . Edit: Vore roligt dock om någon yrkesman testade lågprismärken. Jag använde beckers snickerifärg eller vad det nu heter.


Penseldragen syns ganska väl och det ser fullt och billigt ut. Här finner du BAUHAUS sortiment av fönster och snickerifärg för utomhusbruk. Användningsområdet för dessa färger är exempelvis, dörrar, fönster, staket, u. Du kan spara mycket pengar på att måla själv i stället för att anlita proffs, men se till att göra det ordentligt – här får du en guide över fem misstag man bör . Med fönsterfärg från Beckers skyddar du dina fönster och snickerier mot väder och vind. Låt ditt hus hålla sig fräscht längre med färg från Beckers Färg.


Både inomhusfärg tex ambiance och utomhusfärg tex one super tech, samt lacker och snickerifärg. Bara tre av färger klarar alla krav i Folksams test av utomhusfärger. De flesta faller på att de inte klarar kraven på miljö och hälsa.


Har du tänkt måla om barnrummet igen? Vissa väggfärger släpper mycket kemikalier till inomhusluften, visar Testfaktas test. Var noga med vilken färg du väljer.


I samarbete med Smartson genomförs just nu ett test av en borrskruvdragare från FXA.

Det är dags för ett skruvat uppdrag. I testet får stycken hemmafixare . Ni har väll inte missat att Jotuns Lady Interiör har fått bäst i test , för innomhuslackfärg då Testfakta gjorde sin . Om Nordsjö Nordsjö är ett varumärke inom AkzoNobel, en av världens största färgtillverkare. Hornbach snickerifärg blank är omöjlig att måla me supersämst men hornbach, hornbach dålig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg