onsdag 30 mars 2016

Betong håltagning stockholm

Komplett företagsinformation med gratis årsredovisningar, telefonnummer, adresser, kartor och mycket mer för betonghåltagning i Stockholm. Professionell håltagning, betongborrning och diamanthåltagning. Betonghåltagning Borrning Sågning - företag, adresser, telefonnummer.


Företaget har funnits i över år och utför uppdrag från Uppsala, Stockholm till . Vi utför arbeten i Stockholm men har även en filial i Jokkmokk samt en i Pajala.

AB Isacsons betonghåltagning i Solna arbetar med håltagning i alla förekommande material men framför allt i betong, granit och tegel. I företaget finns lång erfarenhet och . Som tur är har Miramix båda. Håltagning i betong kräver rätt utrustning och rätt expertis. Vi kan alltid utföra ett professionellt arbete tack vare modern utrustning . Fördelningen i styrelsen är 10 män (1), kvinnor (0).


Bolagets VD är Mats Jensen . Betongborrning, håltagning , vajersågning, rivning, golvslipning, spräckning samt sanering i Stockholm och Mälardalen.

Kommer ni inte igenom Betong , Granit eller Tegel? Vi gör allt inom håltagning (kärnborrning, väggsågning, golvsågning, vajersågning, slipning, mm ) . Då vi håller till i Stockholm faller det sig naturligt att våra flesta arbeten . Axelssons Diamanthåltagning AB utför borrning och sågning i betong och berg i Stockholvajersågning (wiresågning), diamanthåltagning, betonghåltagni. Vi jobbar inte med betong , vi jobbar med problemlösning. Men av oss får du inte nödvändigtvis den lösning du bett om, du får den lösning du behöver.


Berg och Brykt har lång erfarenhet och har utvecklat ett stort kunnande inom betonghåltagning. Vår utrustning för betongborrning, väggsågning, golvsågning. Visa fler bolag på denna adress . Vi är stationerade i Kinna, men vår arbetsplats är från Stockholm ner till Malmö.


Borrsvängen AB betonghåltagning golvslipning polering betonggolv ytbehandling golv slipa betong. Jerneviken erbjuder Skandinaviens bredaste sortiment av verktyg för håltagning , slipning, sågning och andra diamantverktyg för betong och sten. Med lång yrkeserfarenhet och gedigen kompetens utför vi betonghåltagning samt. Vid modifiering, om- och tillbyggnad av fastigheter med väggar eller bjälklag av betong , är det oss du ska kontakta för håltagning.


Uppsala med omnejd (norra Stockholm , Norrtälje, Enköping m.m.). Göteborg, Norrköping, Stockholm.

Dykning, betonghåltagning , vajersågning, borrning och mycket mer. Vi är främst verksamma i området kring Stockholm , men åtar oss gärna arbeten på . Rivning Stockholm Rivningsarbete Stockholm. Vi erbjuder alla tjänster inom rivning, betonghåltagning och sanering.


Vi har över års gemensam erfarenhet. Akon Service Stockholm AB utför betonghåltagning , tegelhåltagning, granithåltagning och trähåltagning med mera. Håltagarna Borrteknik arbetar i dag med både stora och små projekt.


Ser möjligheter i utmaningar. Har en stor modern maskinpark .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg