måndag 28 mars 2016

Colorama färg

Pashmina, en helt unik helmatt färg som är lika lätt att torka av som en blank. Anza Expert, en helt ny serie expertpenslar utvecklad exklusivt för Colorama. Fackhandelskedja inom färg , tapet och golv. Det här är en helmatt vattenburen färg för målning av väggar inomhus där en helmatt, oöm och.


Colorama är inte enbart Sveriges största färgfackhandlare. Hos oss hittar du färg och tapet för hemmets alla ytor.

Vi tillhandahåller ett komplett sortiment inom- och utomhusfärger, golvfärg, lacker , rostskydd m. Förutom färg , golv och tapeter har vi hemtextilier som t ex gardiner och kuddar, roliga inredningsdetaljer som också kan passa som presenter, samt ett litet . Söker du en inspirerande butik med kunnig personal när du ska förnya hemma? Sedan tre generationer säljer vi färg med ett stort sortiment. Vi riktar oss till konsument, proffs och industri.


Med ett glatt bemötande och mycket kunskap kan vi . Vår festliga höst fortsätter med kampanj på färg. Om du tycker att det är svårt att välja så . Med stark betoning på idéer och inspiration har vi ambitionen att ta hand om och inspirera dig och hela Skövde till nya tankar om färg , tapeter, kakel och golv.

Tapeter, Färg och Golv i Uddevalla hittar du hos Gamol! Välkommen till Din lokala färg - och VVS-leverantör i Tingsryd. Färgbutik vars sortiment innehåller allt från färg till tapeter, till golv, kakel och klinkers. Vi har det mesta för alla ytor i ditt hem.


Vi erbjuder ett brett sortiment av varor inom järn, färg , el och vvs-varor, tapeter, badrum, husgerå städ och trädgård. Hos oss får ni inspiration och hjälp att göra de förändringar som ni funderar på. Vi finns i Norrviken, Sollentuna. Det finns bussar som stannar i närheten och det är inte långt att gå från . Vi på Måleribolaget, Köpings Coloramabutik, kan hjälpa dig med allt som har med hus och hem att göra.


Börjar din fasad se litet tråkig ut och du vet att det egentligen är dags att måla om ? Medlemsrabatt: Upp till rabatt. Du måste vara inloggad medlem för . Utöver färg och färgtillbehör omfattar sortimentet också bl a tapeter, inredningstextilier, gardiner, persienner, klinker och golvbeläggning. En komplett färgbutik med ett brett sortiment!


Tibro Färgekonomi är en komplett färgbutik med ett brett sortiment av färg , tapeter, golv, kakel och klinker. Handikapparkeringsplatsen är markerad med skylt med . Smartpanel - en produkt från RBI Interiör.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg