fredag 25 mars 2016

Trälåda vintage

BAHCO Mejslar i en trälåda set delar 434-S6-EUR. Begagnad trälåda av obehandlad furu med rustikt utseende. Vi gillar prisvärd renovering och förvaring.


Våra fruktlådor är riktiga vintage grejer och de är i bra skick. Vi har de flesta, de finaste och även de billigaste gamla trälådor.

Bara fantasin sätter gränser! Slitna detaljer på finishen. Vintage trälåda med handtag. Praktisk förvaring i köket eller i sovrummet? Lägg i frukt eller grönt, smycken, spel, ljus.


Beskrivning: Liten trälåda med specerivaror i miniatyr. Passar perfekt till kylskåpet från Maileg.

Charmig äldre stålskodd trälåda med tio stycken marmeladburkar i glas. TRÄLÅDA , vintage , Marabou. VINTAGE RUBY AND DIAMOND RING. Fin serveringsbricka i vintage stil kaffeälskaren med texten Java. Användbar trälåda för bättre ordning.


Gammal trälåda med handtag i rep. Om ni letar efter något som inte alla andra har. Förvara i stadiga gamla lådor!


Mini mini trälåda att lägga en liten present till gästen eller duka och dekorera med. Trälåda Varierar något i utförandet. Vacker gammal trälåda som förr i tiden använts som murstensform.


Alla lådor är unika och därför ej identiska med den på bilden. Några har kanske målarfärg på. En avslappna och i dubbel bemärkelse, . Alltid smakfull, lekfull inredning och du hittar den i vår webshop.


Retro Pepsi trälåda för förvaring i vintagestil.

Helt underbar vintage sängbricka, sängbor servera med bohemiskt finess. Kylvaror, bröd och annat kul till kreativ lek som är fin att ha framme i ett barnrum och som inbjuder tll lek. Lådan har texten framtill FA.


Höjd cmFrån år Från Maileg. Handla vintage trälåda Bistro de paris online i vår webbshop.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg