torsdag 17 mars 2016

Jäshink 20 liter

Jäshink med lock och gradering som rymmer liter. Lämplig för bryggning av öl eller jäsning av av exempelvis vin och cider. En jäshink i vit plast av livsmedelskvalitet. Tättslutande lock med gummibussning för.


Denna smarta och smidiga jäshink är graderad i 1-litersintervall.

Komplett med lock, jäsrör, literskala och tappkran. Livsmedelsgodkänd och fri från Bisfenol A. Antag att jag brygger liter öl. Optimalt är såklart en 20l hink i ditt fall men allt behöver inte vara optimalt för att det ska bli bra . Perfekt för det enkla hembryggeriet. Semitransparent vit plast som gör att du kan skönja bryggsatsens.


Liters jäshink i livsmedelklassad vit plast. Tätslutande lock med en bussning för jäsrör, jäsröret ingår ej.

Vi har Nordens största utbud med blixtsnabba leveranser. Välkommen in och fynda, vi har allt till. Halvgenomskinlig och livsmedelsgodkänd hink med tryckt literskala och bärhandtag.


Extra lock till jäshink liter. Koniskt jäskärl, FastFerment. Rostfri huva till Braumeister 20L. Graderad jäshink på liter. En praktisk jäshink med lock och tappkran för hemmbryggning av vin och öl.


Inmäskningen med BIAB kräver att jag värmer liter istället för ca liter till. Satslakning med hink-i-hink fungerar bra till - liters -batcher men jag har. Fördelen med tappkranen är att du kan tappa din färdiga jästa öl direkt på flaskorna från kranen. Rekommendation: När du väljer att jäsa . Det bästa jäskärlet är utan tvekan liters jäshink. Trots ursprungstunnans innehållsrika omfång lyckades hela liter föras över till det nya kärlet och med ett fg på 1. Till skillnad från glas, så har jäskärl i plast många fördelar i en hembryggarmiljö.


East Kent Golding i jäshink.

Mäskning: Malten blandas med cirka liter 65-gradigt vatten i en stor plasthink och får . Hinken är livsmedelsgodkänd och har ett tättslutande lock. Prisavvikelser kan förekomma i butik. War and peace - Miniserien DVD.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg