tisdag 15 mars 2016

Borrhammare

Alla våra borrhammare har SDS fäste som standard. Borrhammaren skiljer sig från slagborrmaskinen genom att slagen . Välj vilken kraftkälla borrhammaren ska använda, om den ska ha skruvfunktion, . Sortera efter: Relevans , Nyhet . Snabb leverans, öppet köp i dagar och fantastiska priser!

Köp batteridrivna borrhammare via vår webbshop eller butik i Stockholm. Vi är proffs på verktyg, levererar glad service och har riktigt bra priser! Vad är egentligen skillnaden mellan borrhammare och slagborr, försökt att läsa lite på nätet men känner att jag vill skapa en tråd om det. Handla enkelt och smidigt på nätet med hemleverans till hela Sverige.


Med en borrhammare kan du borra i betong som om det vore smör. I alla fall med de bästa och starkaste modellerna vi har testat. En borrhammare har ett inbyggt hammarverk som ger mer kraft än en slagborrmaskin.

Används i första hand för de riktigt tuffa jobben i betong och sten. Stort sortiment av borrhammare och slagborrmaskiner från varumärken som Bosch och Einhell - köp din slagborr till bra pris online i Järnias webbutik! BORRHAMMARE DH26PB CASE 830W 2. Bosch borrhammare ger kraftig hammarborrning i betong och tegel, bilning och borrning. I vårt sortiment kan du hyra borrhammare perfekta för dina behov. Våra kraftfulla borrhammare är perfekta för borrning och urkärning i betong och andra . Slagkraften kan enkelt reduceras för perfekta . De senaste tillskotten till DEWALTs sortiment av SDS borrhammare är några av våra mest avancerade verktyg hittills.


Våra ingenjörer har satt ny standard inom . Vi erbjuder stort utbud av bygg och anläggningsmaskiner. Varmt välkommen in till en av våra lågprisbyggmarknader! Kvalitetsarbete håller längre. Vår mm SDS-Plus 2-läges borrhammare är tillverkad för professionella användare. Lär dig mer om våra borrmaskiner.


Om ni böver borra i väggarna så finns det att låna en borrhammare , då en vanlig slagborr inte klarar av att borra i våra hårda betongväggar. Kompakt mm SDS-plus hammare med 6W motor.

Mycket lätthanterlig tack vare den kompakta L-konstruktionen. Säkerhetskoppling som skyddar . Many translated example sentences containing borrhammare – English- Swedish dictionary and search engine for English translations. V XR FLEXVOLT borrhammare lika kraftfull och effektiv som en nätansluten borrhammare ?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg