torsdag 28 januari 2016

Gjuten akryl

Akryl tillverkas i två basvarianter, gjuten och extruderad. Gjuten akryl tillverkas genom att blanda akrylens flytande beståndsdelar i formar. Klar gjuten plastskiva i akryl (plexiglas).


Vi kapar till enligt önskade mått. Hos oss hittar du många olika typer av plastskivor och kan måttbeställa ditt plexiglas.

Klart, opalt och färgat plexiglas till riktigt bra priser. Priser är ca priser och kan komma att ändras. Akrylplast kallas ibland även ”akrylglas” eller bara ” akryl ” och den kemiska benämningen är.


Akryl finns i två kvaliteter, gjuten och extruderad (XT). SPEEDY-leverans - snabbare och lättare blir det inte! OROGLAS – gjuten akryl – kan . Två olika produktionsmetoder förekommer: Gjuten Akryl framställs genom att fylla en tunnflytande råvara . Rastergravering av akryl ger en matt, vit yta då lasern graverar täta linjer i materialet.

Kontrasten är störst i gjuten akryl. Vid linjegravering ritas en tunn linje på . Ett lysande resultat i gjuten akryl ​ ​ Aspeqt-blaestring-ronnie. Belysningsprojekt till Akademiska sjukhuset i Uppsala.


Vår fabrik är specialiserad på akryl produktion och utveckling. Gjuten klar akryl från Perspex är UV-beständig och dess tekniska egenskaper och ljustransmission har en mycket lång livslängd. Colorhues är en translucent, gjuten akryl i flertalet olika färger för en mängd olika användningsområden som t. Marcelo och jag oss på båda sidoromslutna av tjocka, vita väggar som jag gissade var av plexiglas eller gjuten akryl.


Akryl ligger på förstaplatsen när det gäller mängderna som laserskärs, dels för att. Plexiglasskiva i gjuten akryl. Lätt att kapa och går att forma med hjälp av värme från ugn eller värmepistol. Mycket beständig mot UV-ljus. Den Pearl Crystal Beat akryl gratis flytande Virveltrumma har en unik och innovativ akryl design, med en gjuten konstruktion för en helt sömlös Yta.


Kupolerna är av gjuten akryl. Sinker pendel, snygg och funktionell lampa, tillverkad i gjuten akryl och kombinerar enkla linjer och form med en matt ytfinish. Sinker, snygg och funktionell lampa, tillverkad i gjuten akryl och kombinerar enkla linjer och form med en svartmatt ytfinish. Dimmbar LED ljuskälla som ger ett .

Extruderad och gjuten akryl Det finns två olika sätt att tillverka akryl på. Resultaten är, sett med blotta ögat, i stort sett desamma men det finns ändå några . Front i rö solid gjuten akryl och bakstycke i opal gjuten akryl. En bänkskiva i akryl ger dig fantastiska designmöjligheter eftersom den är gjuten helt skarvlös i ett stycke. Använd en helt integrerad diskho i samma material för .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg