onsdag 13 januari 2016

Snygga tapeter vardagsrum

En samlingsplats i de flesta hem där vi gärna vill få till en varm och ombonad känsla. Liva upp med vackra tapeter som passar fint i vardagsrummet. Kollektionen består av tidlösa tapeter som låter fantasin . Kunglig Hovleverantör av tapeter.


Duro Sweden AB Durovägen 15.

Hos oss finner du snygga tapeter och fototapeter i olika stilar som passar alla hem. Gratis lim och fri frakt ingår! Medan diskreta mönster och färger finast tar plats i bakgrunden och skapar ett djup kan . Blommigt, randigt eller retro, här är tio av vårens nya snygga tapeter.


Med vårsolen kommer lusten att fräscha till hemmet. En spännande tapet kan verkligen lyfta ett helt rum. Rummet där vi kopplar av, umgås med familj och vänner, äter, tittar på tv eller läser. Vi vill gärna att det ska vara ett personligt rum som speglar .

Hitta din favorittapet att förgylla dina väggar med. Vi lovar att det finns nåt som passar just din personlighet. Med tapeter är det enkelt att få till den personliga känslan i vardagsrummet.


Här har vi samlat vardagsrumsinspiration för att för du lättare ska kunna hitta den . Sissa Sundling, designchef, Boråstapeter: “I vardagsrum väljer vi ofta . Tapeter från Ellos till bra priser. Här är några tips på hur du inreder med tapet. Det är inte så lätt att välja färg eller tapet till väggarna. Till att börja med: Ska man måla eller tapetsera? Vi ser både större mönster och mer färgglada tapeter än tidigare.


Snygga tapeter billigt online. Vi tapetserar gärna sovrum och vardagsrum , som är rum där vi ofta vill få . Inspiration i form av snygga tapeter och kulörer. I ett vardagsrum kan du verkligen ta ut svängarna med färger och material.


Läs även trendiga sätt att styla om ditt vardagsrum.

Här hittar du hundratals tapeter med trendig design som låter dig skapa ett spännande hem. Handla enkelt och smidigt på nätet med hemleverans till hela Sverige. Feb Underbara Clara, eller Clara Lidström som hon egentligen heter, älskar tapeter.


Vi har billiga tapeter och fototapeter från kända varumärken som bl. Därför ger hon här sina bästa tips till dig som vill tapetsera om .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg