torsdag 28 januari 2016

Måla laminatgolv kök

Måla plastgolv - är det möjligt? Såg faktiskt för flera år sedan ett laminatgolv målat i linoljefärg. Andra rutor som också kom in i köket är det nya överdraget till den engelskt . Funderar du på att fräscha upp ett rum genom att måla ett gammalt laminatgolv ? Då finns det alternativ som är både bättre och mer hållbara.

Här hittar du inspiration och inredningsidéer till ditt hem för måla laminat. Missa inte målaren Ken Kennards bästa tips om färgval, torktider och rengöring! Här är allt du behöver veta innan . Bäst är det att måla på golv i trä, betong eller linoleum.


Så här såg köket ut innan Christian och Elisabet tog ut det gamla laminatgolvet. Utav alla de mail jag får så handlar många om hur man målar golv. LÄS MER: Vilken bänkskiva är bäst?

Välj rätt material för ditt kök. Cementplattor finns i mängder av olika färger och mönster, . Laminatgolv med exotiskt trämönster kan man ha hemma utan att ha dåligt. Lägg in klinker i köket och låt det fortsätta in i vardagsrummet för en kontinental känsla.


Att måla golv har en lång tradition bakom sig. Ett köksgolv är så mycket mer än enbart ett vackert golv som matchar köksluckor och övrig inredning såsom bänkskivor och kakel mm. Men det gäller, som vanligt , att vara noga med förarbetet innan du börjar måla.


Golvfärg av högsta kvalitet samt tips och råd kring vad du bör tänka på inför golvmålning hittar du hos Alcro Färg. Förändra hela rummet genom att måla golvet rutigt. Med noggrannhet, riktiga verktyg. Rutiga golv är väldigt populära, speciellt i kök och hall. Med sin tålighet så passar laminat mycket bra i hall och kök men också i barnrum.


Jag trodde inte att det gick att måla på laminat men uppenbarligen funkar det! Dags för köket att få sin fina Abraham färg! Vill du ha ett slitstarkt golv ? Det är stryktåligt och lättstädat – och lämpar sig både för kök , verkstad och vardagsrum.

Glöm allt du tidigare hört om kalla, hårda laminatgolv. Dagens utbud av vackra golv som tål väta och slitage ger de traditionella trägolven en rejäl match. Se exempel på målade trägolv och bli inspirerad.


Vi listar för- och nackdelar med respektive golv , så blir det enklare att göra ett bra - och. Passar i: kök , barnrum, groventré, badrum, tvättstuga. Av någon anledning har jag funnit att lägga in laminat inte var något för. Martin Timell målade en plastmatta i ett kök , och vad snyggt det blev.


Fint, men man måste finnslippa efter varenda lager färg. Lite men skura först med Ciff (Cliff?) sen målartvätt. Som till golv , fråga i färgbutiken . Här får du tips och råd hur du gör när du ska måla om din IKEA-möbel på bästa.


Praktiska möbler med slitstark yta av laminat , men som efter att du målat om . Allt från enkla, funktionella plast- eller laminatgolv till exklusiva trä- eller stengolv.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg