tisdag 26 januari 2016

Nummerplåtshållare moped

Köp Lampa Nummerplåtshållare (Universell) hos Twostroke. Produkttyp Nummerplåtshållare Färg Svart. Skapa din egen list till registreringsskylten.


Till alla våra lister följer en ny skylthållare till registreringsskylten med för att garantera passformen. Hållare för nummerplåt anpassad för MC och moped. Dekaltext till skylthållare.

Hållaren har snabbfästen som gör att du enkelt kan plocka . För montering på motorblocket. CC mått mellan skruvhålen för infästningen mot motorblocket är 123mm. Har tittat på en del utländska firmor som . Har köpt en scooter och vill snygga till den lite, bl. Dom Säger Det Är Olagligt Med Trimmade Mopeder ? Klass två moped får parkeras som cykel, dvs på cykelställen och på trottoarer.


Här hittar du din fyrhjuling, motorcykel, ATV, snöskoter, moped , båtmotor, vattenskoter,. Snygg nummerplåtshållare ersätter originalhållaren.

Gör din Yamaha snyggare Med MT-loggan Inkluderar CE godkänd LED nummerplåtsbelysning . ATV, MC, cross och moped från märken som Fox, FXR, Polaris, Ski-Doo och Arctic Cat med flera. En universal nummerplåtshållare , regplåtshållare, nummerskyltshållare i aluminium. Populär mc-styling vid demontering av originalfästen. Den drivs av bensin och dess bensintank rymmer liter, varav. Egna specialprodukter som plastpärmar, plastfickor, plastfodral, USB-fickor och minnen.


Skylthållare vertikal och horisontal. Dom flesta mopeder är utrustade med både stänkskydd och bakskärm. Den tvåradiga skylten för motorcykel- och moped klass I blir något mindre i det nya utförandet.


Diskussioner med MC- branschen och slopandet av . Köksredskap - Köksartiklar - Lyxdesign. Såg på ett ställe precis nyligen när de fixade en helt ny bil från motortransporten, då skruvade de fast nummerplåtshållaren med en helt vanlig . Ett vittne hade sett två killar som tog en moped. Hitta till oss retail sales manager på svenska . Jag har sett en del customhojar som har regskylt på sidan om bakdäcket. Jag skulle oxå vilja flytta min regskylt på . Backspeglar passande alla motorcyklar.


Vi har runda, kolfiber, rostfria, kåpmonterade samt backspeglar med inbyggd blinkers.

Företagsannons Säljes av: Bilbröderna. Vi erbjuder tillbehör för LED bars och ramper från Ledson till bilen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg