tisdag 26 januari 2016

Förvaringslåda

Massor av praktiska förvaringslådor. Backar, boxar och så plastlådor i mängder av storlekar. Allt för att passa gluggen i din hylla. Handla billiga förvaringslådor och plastlådor hos BAUHAUS.


Vi har ett enormt sortiment av förvaringslådor för alla typer av behov.

Förvaringslåda Riana 28x28xcm. För barnens leksaker, kläderna på vinden, verktygen i garaget och så vidare. Finns i fler olika storlekar. De är också toppen när det gäller att komplettera din befintliga heminredning.


Skaffa smart förvaring till barnrummet i form av supersnygga förvaringslådor från oss på Jollyroom. Här finner du ett stort utbud av härliga förvaringslådor i . Skapa ordning i ditt hem med praktiska förvaringslådor från oss på K-rauta. Här kan du bland annat hitta underbäddsförvaring så att du kan gömma dina .

En praktisk väggförvaring får du tillsammans med skenor, konsoler, hyllplan och förvaringslådor. Den stabila förvaringen som skyddar mot damm och smuts. Solid utomhuslåda för förvaring av uteleksaker. Försedd med smart öppning som underlättar för barnen att komma åt . Finare förvaring får man leta efter!


Den här stilrena lådan har ett stabilt och iögonfallande lock med fina kaninöron i läder och. Inuti finns ett tredelat fack för förvaring av mindre . Denna förvaringslåda för kassetter har en utdragbar låda med st filer och rymmer totalt 2kassetter. Hitta din förvaringslåda hos tretti.


Beställ online, det är snabbt, enkelt och billigt. Alltid fri frakt i hela landet - tretti. Köp online eller ring oss för personlig service. Leverans till företag, föreningar och organisationer i hela Sverige.


Föreslå en synonym eller ett motsatsord till förvaringslåda. För A4-dokument och mappar, bilder och annat smått och gott. Snabb och enkel att montera.

En rymlig låda att förvara uteleksaker i. Tillverkad av väderbeständig formplywood - underhållsfri. Hål i botten som gör att sand rinner igenom. Perfekt under sängen och kan till exempel användas för att förvara leksaker.


Vi erbjuder ett brett sortiment inom baby online. Mångsidig låda i mellanformat för lagring och transport låda för A4-dokument. Man kan aldrig få nog med förvaring av småprylar. Köp till extra förvaring till din kommod eller högskåp.


Låsbart lock med exenterlås. Gångjärn och skruvar av väderbeständigt material. Gasfjäder låser locket i uppfällt läge och. Leksaker från BR, LEGO förvaringslåda L, LEGO.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg